Çözüldü RDR 2 bütün modları kaldırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

427036

Hectopat
Oyun dosyalarına bayağı bir mod attım. Çoğu çalışmadı, kimisi birbiriyle çakıştı kısacası berbat bir hale geldi. Modları atarken oyunun orijinal dosyalarından da değişim yaptım. Şimdi oyunda olması gereken saf dosyaları nereden bileceğim? Mesela bunları bilsem ve kök klasördeki harici şeyleri temizlesem, dosyaları doğrulasam klasör içinde klasörlerde bir şeyler kalır mı?

Lml klasörünü silersen düzelir aslında.

Orjinal dosyalarından değişim yaptıysanız o dosyaları silip dosyaları doğrulatabilirsiniz. Böylece varsayılan dosya geri yüklenecektir.

Kurduğun modların ismini atsana ona göre sil silme derim.

Hocam her türlü hiçbir mod dosyası kalmasın, sadece ilk indirince kalan dosyalar bulunsun istiyorum. Mümkün değil mi?

Mümkün ama kurduğun modları bilmeden cevaplayamam bazılarını direkt kaldırabilirsin sorun olmaz ama bazıları kaldırdıktan sonra dosya doğrulama yapman gerekir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…