RDR 2 bulanık gözüküyor

ozan kınalı

Kilopat
Daha fazla  
1708622274246.jpeg

1708622284787.jpeg

Ekran görüntüleri high&ultra ayarlarda çekildi. Arkadaşlar oyunda bu şekilde bulanık görüntü var sorunu çözmek için oyunu sildim, Rockstar Games launcerı sildim, DDU ile driver silip baştan kurdum ama sorun çözülmedi. Bu şekilde bulanık görüntü olunca oyunun grafik ayarlarını sıfırlayıp oyunu kapat aç yapıyorum bulanıklık gidiyor. Oyun bir ara çökmüştü o zaman safe modda başlatmıştım acaba o yüzden olabilir mi bilemiyorum. Eğer sorun safe modsa nasıl kapatacağım bunu?

Çözünürlük ölçeğini 5/4 yap. Hareket bulanıklığı vesaire kapat. Taa ayarını orta. Onun altında FXAA vardı sanırım onuda aç. Bir nebze düzeliyor.

Çözünürlük ölçeğini 5/4 yap. Hareket bulanıklığı vesaire kapat. Taa ayarını orta. Onun altında FXAA vardı sanırım onuda aç. Bir nebze düzeliyor.
hocam ben oyunu önceden bir kere oynayıp bitirmiştim.Aynı ayarları kullanıp bitirdim böyle bir şey olmamıştı.Galiba bu safe mod kaynaklı

bak şu an çözünürlük ölçeği kapalı ve genelde ayarlar orta düzeyinde ve bulanıklık yok ama oyunu kapatıp girdiğimde bulanıklık geliyor.Tekrar kapat aç yapıyorum ya da ayarları sıfırlayıp tekrardan giriyorum o zaman bulanıklık kayboluyor garip bir durum var

PC portunda bu sorun var. Çözümü, resolution scale ayarını 1.25 yapmak (FPS kaybı yüksek olacaktır) ya da 2K veya 4K gibi yüksek çözünürlüklerde oynamak.

Bu arada texture kalitesini Ultra yapın hocam. :) FPS kaybı en fazla 5 FPS falan zaten.

hocam mesele grafik ayarım değil.Çünkü hep aynı grafikte oluyorum oyunu açtığımda bazen bulanık bazen değil.Safe mod olayından sonra böyle olmaya başladı bu safe mod nasıl kapatılıyor.

1708626315428.jpeg

Karakterin kıyafetleri ve yüzü netken arkadaki duvara bak :D Bir gariplik var ama çözemiyorum

TAA ayarını yüksek,FXAA ayarını yüksek ve kaplama kalitesini ultra yaptığım zaman bulanıklık problemi kalktı.Sorun grafik ayarındaymış

fxaa on yapmışım yüksek diye bir şey yok

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı