RDR 2 chapter 6'da nasıl en hızlı onur kasılır?

Daha fazla  
Chapter 6 ya geldım ama onurum resımdekı sekılde kırmızıda. Oyunda saglam spoılerlar yedım o yuzden malum sonla bıtırmek ıstemıyorum. Bu durumdayken en hızlı nerede onur kasabılırım?

1745764203782.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Chapter 6 ya geldım ama onurum resımdekı sekılde kırmızıda. Oyunda saglam spoılerlar yedım o yuzden malum sonla bıtırmek ıstemıyorum. Bu durumdayken en hızlı nerede onur kasabılırım?

Eki Görüntüle 2479169

Balık tutun hocam balık tuttuktan sonra balığı geri denize atın öyle bayağı iyi kasılıyor.

Eki Görüntüle 2479169

Valentine kasabasında herkese selam ver dilencilere para ver haritada mini görevler olacak oradaki insanlara yardım edersen hızlıca kasarsin bir de kampındaki para kutusuna para veya eşya bırak.

Merhaba RDR'yi kendi PC imde oynamadım ama. Oyunda onur kasmak çok kolay zaten. St. Denise'deki dilenciye para verin. Oyun size bir seçenek sunduğu zaman iyi olanı seçin. Yolda kalan insanlarla karşılaşırsınız onlara yardım edin. Oyunun son bölümünde bile yükseltebiliyorsunuz onurunuzu.

Yani spoiler yemesen o malum sonu görecektin hocam, aynısını bende yaşadım, insanlara selam ver, dilenci, vb gibi bunlara iyimser davran para vererek onurun beyaz noktasının %70 civarina getirmen yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı