Beynim yandı yahu. 128 yazan ı geri 128 yaptım hocam. Şimdi? Tek kutucuk var zaten 128 yazıyor onda da.
80 derece işlemci.
Testlerde atılanlara göre 97 dereceyi geçmemiş, yani bir thermal throttle söz konusu değil gibi. Ama ana ekranda 97 kısmı kırmızı göözüküyor onu anlamış değilim.
O değeri 0 yapabiliyorsan 0 yap. Tpl kısmını boş ver.
Oyun ayarlarını görmeliyiz? Hangi ayarlarda oynuyorsunuz?
128 de şu an o Speed Shift epp ksımı.
Speed Shift epp kısmı 128 yapılıyor doğru anladıysam. O işaretlenememe sebebi sanırım solda Turbo powe limits açıktı. Onu kapattım kutucuk işaretlendi. 128 de şu an o Speed Shift epp ksımı.
Orta.
0 yap o kısmı, sonra test et. Demin işaretlenmiyor dediğin için diğer ayara yönelttim, o ayarı değişmene gerek yok yani.
Windows 11 mi yüklü?
Önceki dediğiniz ayarlarıa yaptım save dedim tamam dedim şimdi TS bench mi yapayım? Fanlar normal modda mı dursun Turbo mu?
@403976 bir de clear atayım mı?
Turboya al, clear at.Önceki dediğiniz ayarlarıa yaptım save dedim tamam dedim şimdi TS bench mi yapayım? Fanlar normal modda mı dursun Turbo mu?
Evet.
Tam olarak nasıl yapacağım? 960M diyor üzerine tıklasam yeter mi?
Önceki dediğiniz ayarlarıa yaptım save dedim tamam dedim şimdi TS bench mi yapayım? Fanlar normal modda mı dursun Turbo mu?
Evet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.