Sistem özellikleriniz nedir?Cozunurluk olcegı acık drıverler guncel dokular boyle.
3060 I5 12400F DDR4 16 GB RamSistem özellikleriniz nedir?
Taş ve dağ taneleri filan bulanık gözüküyor.
Hocam su driver olayini gecelim bence artik, her konunun altina yaziliyor ve %80 ihtimalle ise yaramıyor.
Şu an kapalida ve kapalida kalıyor, degistiremiyorum.
Yalniz arttirmam icin DLSS kapatmam gerekıyor.
Yaptim,ise yaramadi hala ayni soru.DLSS açık oynamayın, Custom grafik ayarları yapın ve düzeleceğini düşündüğüm şey Steam'den dosya doğrulaması yapın bende RTX 3060 kullanıyorum aynı soruna sahiptim dosya doğrulaması yapınca çözüldü sorun. Driverlarla alakası yok.
Otlar daha ıyı duruyor fakat hala ıyı gozukmuyor dokular.Hocam bende bulanıklık ve keskinlikten muzdarip durumdayım. Size Tavsiyem Oyun Motorunu Vulcan ve TAA Medium ve FXAA on yapmanız. TAA Sharpness ise %25 idealdir. Ben bunu kullanıyorum sorunum %95 çözüldü.
Denıyorum.Ölçeği 1.5 kat yaptın mı? DLSS'yi vesaire kapatman gerekiyor. Oyun 4K üzerine inşa edildiği için bir Rockstar faciasıyla karşı karşıyayız maalesef.
Yok hala aynı ve 17 FPSÖlçeği 1.5 kat yaptın mı? DLSS'yi vesaire kapatman gerekiyor. Oyun 4K üzerine inşa edildiği için bir Rockstar faciasıyla karşı karşıyayız maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.