RDR 2 oynarken belli bir süreden sonra donmalar meydana geliyor. Bir kaç saniye sonra oyunun devam etmesi gerekirken etmiyor, aksine donuk kalıyor. Alt+tab yaptıktan sonra düzeliyor ama oyuna geri dönünce tekrardan donuyor ve böyle devam ediyor.
işlemci sıcaklığım oyun içinde 70'i görüyor. oc yapmamama rağmen değerler neden bu kadar yüksek anlamıyorum. termal macunda fan üzerindeki macun, başka bişey eklemedim.
işlemci sıcaklığım oyun içinde 70'i görüyor. oc yapmamama rağmen değerler neden bu kadar yüksek anlamıyorum. termal macunda fan üzerindeki macun, başka bişey eklemedim.
Öncelikle herkese selam. Rockstar'ın yeni efsanesi Red Dead Redemption 2'ye sonunda PC sahipleri olarak kavuştuk. Fakat ne kavuşma. Donmalar, crashler, FPS sorunları. Crash ve FPS sorunları patch ile bir nevi düzeldi fakat donma hakkında Rockstar'dan hiçbir bilgi alamadık ve bu konuyu kendimiz...
www.technopat.net
Bunu incelermisin, bende yaşadım bu konu sayesinde çözdüm.
ekran kartı sıcaklığı 77 civarında.
arkadaşlar sorunu daha iyi anlayabildim. oyunda bir ayar değiştirince oyun fullscreen de donuyor ve windowed moda geçene kadar donuk kalıyor. ancak windowed'da oynamak dışında bir çözüm bulamadım, önerisi olan var mı?