Yalnız sizde mod kurmuşsunuz belirteyim.
Yalnız sizde mod kurmuşsunuz belirteyim.
Hocam scripthook normalde de oluyor muydu hatırlamadığımdan soruyorum.
Edit:
Dinput8 de sanki modla geliyordu.
Bazı dosyalar var modların kullandığı: lml, dinput8.dll ve birçok mod dosyası var oyununuzda nereden indirdiniz bilmiyorum ama kesin olarak modlu olduğunu belirteyim.Nasıl yani? Daha bugün indirdim.
Bazı dosyalar modların kullandığı: Lml, dinput8.dll ve birçok mod dosyası var oyununuzda nereden indirdiniz bilmiyorum ama kesin olarak modlu olduğunu belirteyim.
Konu çözümsüz kaldı o zaman sanırım.Steam'den indirdim de Allah Allah onlar niye silinmemiş acaba neyse silerim sağ olun söylediğiniz için hiç fark etmemiştim bile.
Modlamanın ilk kurallarından: eğer modladığınız oyunu silerseniz indirdiğiniz dosyalara bakın çünkü; ne kadar silmiş olsanız bile geriye dosya kalmış oluyor yani Steam'den sildikten sonra direkt oyunu yüklemeyin, birde yüklediğiniz konuma gidip, kendiniz kontrol edin.Steam'den indirdim de Allah Allah onlar niye silinmemiş acaba neyse silerim sağ olun söylediğiniz için hiç fark etmemiştim bile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.