Ego41 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #1 DS4'ü DS4Windows üzerinden bağlıyorum bt ile ama oyuna girince kol çalışmıyor kablo ile bağlayınca çalışıyor, ne yapmam gerek?
DS4'ü DS4Windows üzerinden bağlıyorum bt ile ama oyuna girince kol çalışmıyor kablo ile bağlayınca çalışıyor, ne yapmam gerek?
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 Ego41 dedi: DS4'ü DS4Windows üzerinden bağlıyorum bt ile ama oyuna girince kol çalışmıyor kablo ile bağlayınca çalışıyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Oyun platformu nedir? Steam/Epic? Artı 0 Eksi
Ego41 dedi: DS4'ü DS4Windows üzerinden bağlıyorum bt ile ama oyuna girince kol çalışmıyor kablo ile bağlayınca çalışıyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Oyun platformu nedir? Steam/Epic?
KS KS Ego41 Hectopat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #3 NullSptr3 dedi: Oyun platformu nedir? Steam/Epic? Genişletmek için tıkla... Epic Games Tamamdır hallettim ilk mouse ile biraz oynadım sonra kolla hareket ettirdim oldu. Son düzenleme: 4 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
NullSptr3 dedi: Oyun platformu nedir? Steam/Epic? Genişletmek için tıkla... Epic Games Tamamdır hallettim ilk mouse ile biraz oynadım sonra kolla hareket ettirdim oldu.