Çözüldü RDR 2 DualSense titreşimi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

swxlvr

Hectopat
Red Dead Redemption 2 içinde DualSense kontrolcümün titreşimi çalışmıyor. Steam üzerinden DSX uygulamasını kullanıp, oyun içinde Xbox yerine PlayStation layout gözükmesi için kontrolcüyü DualShock 4'e emüle ediyorum. Xbox 360 seçeneğiyle de çalışmıyor. Oyun denuvosuz (platform üzerinden satın alınmadı.) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1734088269994.png

Son düzenleme:
Red Dead Redemption 2 içinde DualSense kontrolcümün titreşimi çalışmıyor. Steam üzerinden DSX uygulamasını kullanıp, oyun içinde Xbox yerine PlayStation layout gözükmesi için kontrolcüyü DualShock 4'e emüle ediyorum. Xbox 360 seçeneğiyle de çalışmıyor. Oyun denuvosuz (platform üzerinden satın alınmadı.) Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 2373243
standart titreşimlermi çalışmıyor?

standart titreşimlermi çalışmıyor?
Hiç bir titreşim çalışmıyor.

Sorunum çözüldü, nasıl çözdüğümü anlatıyorum, aynı sorunu yaşayan bir çok insan var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm aşırı basit, videodaki adımları izleyin, USB ile bağlamayı unutmayın.

Ardından kullandığınız uygulamadan Xbox seçeneğini seçin. Veya Dualsense almayın. 😃

Ek olarak butonlar için bunu kullanabilirsiniz, iyi oyunlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı