RDR 2 ekran görüntüsü alınmıyor

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Freelancer Filmmaker
Selam, RDR 2 de güzel manzaraların ekran görüntüsünü kaydetmek veya arkadaşıma atmak istediğimde atamıyorum, print screen tuşuna basınca siyah 16:9 bir görüntü kaydediyor, bunun çözümü var mıdır?

Selam, RDR 2 de güzel manzaraların ekran görüntüsünü kaydetmek veya arkadaşıma atmak istediğimde atamıyorum, print screen tuşuna basınca siyah 16:9 bir görüntü kaydediyor, bunun çözümü var mıdır?
Steamden oynuyorsanız F12'ye basın, Epic'ten oynuyorsanız klavyede bilmiyorum fakat kontrolcüde oyunu duraklatıp ortadaki butona (PS4 dualshock) bastığınızda çekiyorsunuz. Oyununuz orjinal değil mi?

Steam'den oynuyorsanız F12'ye basın, Epic'ten oynuyorsanız klavyede bilmiyorum fakat kontrolcüde oyunu duraklatıp ortadaki butona (PS4 DualShock) bastığınızda çekiyorsunuz. Oyununuz orijinal değil mi?

Print screen tuşu ile alma ihtimalim yok mudur? Print screen ile kopyalama panosuna kaydediyor.

O zaman oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin. Yada oyunu duraklatıp klavyede dediğim gibi nedir bilmiyorum fakat konsolda ortadaki buton, basıp ekran görüntüsü alabilirsiniz ordan Rockstar launcher'e geçecektir açıp görüntüleyebilirsiniz.
ESC ye bastığımda menünün görüntüsünü alabiliyorum fakat nedense oyunun içinde alamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı