Zelda botw. Tabii Türkiye'de açık dünya deyince herkesin aklına GTA V'e RDR geldiği için Zelda botw arada kaynıyor. Neden çünkü çocuk oyunu olarak görüyor çogu kişi.
Keşke oynayabilseydim malesef nintendom olmadığı için oynayamiyorum.Ama videolarından izlediğim kadarıyla gerçekten çok iyi bir oyun zaten iyi bir oyun olmasaydı yılın oyunu ödülünü de alamazdı.Ama işte oynasaydim bile gene rdr2 den iyi oyun diyebilecegimi düşünmüyorum.Ama sence öyleyse fikrine tabiki saygı duyarım
Hiç bir zaman "en iyi oyun" diye bir tabir olamaz çünkü en iyi oyun kusursuz oyundur, e böyle bir oyun olmadığına göre ve hiç bir zaman var olmayacağına göre, kavramları iyi anlamak gerekiyor.
Keşke oynayabilseydim maalesef nintendom olmadığı için oynayamiyorum. Ama videolarından izlediğim kadarıyla gerçekten çok iyi bir oyun zaten iyi bir oyun olmasaydı yılın oyunu ödülünü de alamazdı. Ama işte oynasaydim bile gene RDR2'den iyi oyun diyebilecegimi düşünmüyorum. Ama sence öyleyse fikrine tabii ki saygı duyarım.
Umarım, CPDR gibi ilk zamanlar yarım yamalak bir GTA 6 veya başka oyun sunmazsa iyidir. Her iki firma da güzel şirketler de bu aralar oyunlar sorunlu çıktığından insan kuşkulanıyor ister istemez.
Umarım, cpdr gibi ilk zamanlar yarım yamalak bir GTA 6 veya başka oyun sunmazsa iyidir. Her iki firma da güzel şirketler de bu aralar oyunlar sorunlu çıktığından insan kuşkulanıyor ister istemez.
RDR2 Efsanedir. Efsane olmuştur. Oyunda taşa takılıp düşüyorum be gerçekliğin dibine vuruyorum. NPC'lerin bile hayatı var oyunda. Oyun yaşatıyor resmen. Keşke daha iyisi çıksa tabii ki isteriz. Keşke her firma böyle yaşayan oyunlar çıkarsa rekabet iyidir.
Not: Boyama kitabı tarzı oyunlarla, saçma sapan insanların içinden geçilen, at ile deve ile insanlara çarpıp içinden geçtiğimiz witcher ,cyberbug gibi pastel boyalı fiziksiz oyunlarla bu efsaneyi karıştırmayın lütfen.