RDR 2 en iyi açık dünya oyunudur

Zelda botw. Tabii Türkiye'de açık dünya deyince herkesin aklına GTA V'e RDR geldiği için Zelda botw arada kaynıyor. Neden çünkü çocuk oyunu olarak görüyor çogu kişi.
Keşke oynayabilseydim malesef nintendom olmadığı için oynayamiyorum.Ama videolarından izlediğim kadarıyla gerçekten çok iyi bir oyun zaten iyi bir oyun olmasaydı yılın oyunu ödülünü de alamazdı.Ama işte oynasaydim bile gene rdr2 den iyi oyun diyebilecegimi düşünmüyorum.Ama sence öyleyse fikrine tabiki saygı duyarım

Hiç bir zaman "en iyi oyun" diye bir tabir olamaz çünkü en iyi oyun kusursuz oyundur, e böyle bir oyun olmadığına göre ve hiç bir zaman var olmayacağına göre, kavramları iyi anlamak gerekiyor.
Tabiki olmaz.olanlar içerisinde en iyi demek istedim.zaten en iyi açık dünya oyunu dedim.en iyi oyun demedim.bence en iyi oyun uncharted 4 tür

Keşke oynayabilseydim maalesef nintendom olmadığı için oynayamiyorum. Ama videolarından izlediğim kadarıyla gerçekten çok iyi bir oyun zaten iyi bir oyun olmasaydı yılın oyunu ödülünü de alamazdı. Ama işte oynasaydim bile gene RDR2'den iyi oyun diyebilecegimi düşünmüyorum. Ama sence öyleyse fikrine tabii ki saygı duyarım.

Eger ortalama bir bilgisayarınız var ise emulator üzerinden oynayabilirsiniz.

Eger ortalama bir bilgisayarınız var ise emulator üzerinden oynayabilirsiniz.

Biliyorum ama orijinal konsolu üzerinden oynamak istiyorum bu yüzden yazın Nintendo Switch alacaktım. O zaman oynarım teşekkürler.

Aynen, sanırsam sam houser hala şirketteydi.

Onu da harici bir şirket yaptı aslında da kabak r*'ın başında patladı haklı olarak. Güzelim oyunların potansiyelinin içine ettiler.

Ben hala Rockstar'in kötü bir oyun sunmayacagini düşünüyorum. Oyunlari kendisi yaptığı sürece.

Ben hala Rockstar'in kötü bir oyun sunmayacagini düşünüyorum. Oyunlari kendisi yaptığı sürece.
Umarım, CPDR gibi ilk zamanlar yarım yamalak bir GTA 6 veya başka oyun sunmazsa iyidir. Her iki firma da güzel şirketler de bu aralar oyunlar sorunlu çıktığından insan kuşkulanıyor ister istemez.

Umarım, cpdr gibi ilk zamanlar yarım yamalak bir GTA 6 veya başka oyun sunmazsa iyidir. Her iki firma da güzel şirketler de bu aralar oyunlar sorunlu çıktığından insan kuşkulanıyor ister istemez.

GTA büyük bir seri eğer böyle bir durum olursa GTA serisinin ismi lekelenir vallahi.

RDR2 Efsanedir. Efsane olmuştur. Oyunda taşa takılıp düşüyorum be gerçekliğin dibine vuruyorum. NPC'lerin bile hayatı var oyunda. Oyun yaşatıyor resmen. Keşke daha iyisi çıksa tabii ki isteriz. Keşke her firma böyle yaşayan oyunlar çıkarsa rekabet iyidir.

Not: Boyama kitabı tarzı oyunlarla, saçma sapan insanların içinden geçilen, at ile deve ile insanlara çarpıp içinden geçtiğimiz witcher ,cyberbug gibi pastel boyalı fiziksiz oyunlarla bu efsaneyi karıştırmayın lütfen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı