"RDR 2 en iyi açık dünya oyunudur." Yalnız bu ifade bana pek abartılı geldi. Elbet ancak en iyi açık dünya oyunlarından birisidir. Açık dünya oyunu deyince akla gelen RDR olmamalı. Türüne göre mevcut misal; Witcher, GTA: San Andreas, New Vegas, Yakuza, Horizon Zero Dawn, Dying Light, Skyrim, Phantom Pain, Odyssey, Nier Automata, Borderlands... böyle devam eder de eder.
Madem öyle niye gelip buraya konu açıyorsun arkadaşım ? Biliyorsun ki seninle aynı düşünmeyenler var onların cevap vermesini istediğin için konu açtın.
Madem öyle niye gelip buraya konu açıyorsun arkadaşım ? Biliyorsun ki seninle aynı düşünmeyenler var onların cevap vermesini istediğin için konu açtın.
Yani bundan sonra bana kimse RDR2'den iyi bir açık dünya oyunu vardır diyemez! Lafı fikirlere kapalı olduğunu göstermez mi ? Bunu söyleyip gelip burada konu açıyorsun hiç anlayamadım
Yani bundan sonra bana kimse RDR2'den iyi bir açık dünya oyunu vardır diyemez! Lafı fikirlere kapalı olduğunu göstermez mi? Bunu söyleyip gelip burada konu açıyorsun hiç anlayamadım
Yani bundan sonra bana kimse RDR2'den iyi bir açık dünya oyunu vardır diyemez! Lafı fikirlere kapalı olduğunu göstermez mi? Bunu söyleyip gelip burada konu açıyorsun hiç anlayamadım