RDR 2 en iyi at nedir?

Fyrkan

Hectopat
Daha fazla  
RDR 2'ye yeni başladım. En iyi ATI hangi ahırdan alabilirim ya da nereden bulurum?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam şehirdeki ya da şehre yakın bir ahır vardı (tam nerede hatırlamıyorum) atın ismi Arap atı(maalesef İngilizce ismini hatırlayamadım)

Düzenleme:
Arap atı nerede bulunur? Arap atı haritanın sol üst köşesinde bulunan Lake ısabella çevresinde bulunabilir. Ancak söylediğim gibi kar beyazı olduğu için ve Lake ısabella karlı bir bölge olduğu için görülmesi zor olacaktır. Lake ısabella'nın sol taraflarında ve çevresinde bulunur.

Oyunda her at farklı özelliklerde en iyisi oluyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar. Ben hızlı bir at istediğim için beyaz Arap atı yakalamıştım. Bildiğim kadarıyla da oyundaki en hızlı at. Ben bunu öneriyorum. Siz canı yüksek olsun derseniz farklı türlerde atlara bakmanız gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam sosyalde bununla ilgili bir rehber vardı, linkini bulabilirsem paylaşırım. Veya YouTube üzerinden de bakabilirsiniz.

RDR 2'ye yeni başladım. En iyi ATI hangi ahırdan alabilirim ya da nereden bulurum?
En iyi at Blackwater ahırındaki gray bay arabian ama 1200 dolar ve oyunun başında oraya girmek yasak, almak için oyunu bitirmek lazım. O zaman hem 20000 doların oluyor hem blackwater açık oluyor. O zamana kadar fotoğraftaki konumda bulunan beyaz arap atını eğitip kullanmanı öneririm çok iyi bir at oyun sonuna kadar onu kullandım.

Dosya Ekleri

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 2.267
En iyi at blackwater ahırındaki gray bay arabian ama 1200 dolar ve oyunun başında oraya girmek yasak, almak için oyunu bitirmek lazım. O zaman hem 20000 doların oluyor hem blackwater açık oluyor. O zamana kadar fotoğraftaki konumda bulunan beyaz Arap atını eğitip kullanmanı öneririm çok iyi bir at oyun sonuna kadar onu kullandım.

Teşekkür ederim bakacağım.

En iyi at Blackwater ahırındaki gray bay arabian ama 1200 dolar ve oyunun başında oraya girmek yasak, almak için oyunu bitirmek lazım. O zaman hem 20000 doların oluyor hem blackwater açık oluyor. O zamana kadar fotoğraftaki konumda bulunan beyaz arap atını eğitip kullanmanı öneririm çok iyi bir at oyun sonuna kadar onu kullandım.
Teşekkürler buldum ancak cok korkak bir at

En iyi at blackwater ahırındaki gray bay arabian ama 1200 dolar ve oyunun başında oraya girmek yasak, almak için oyunu bitirmek lazım. O zaman hem 20000 doların oluyor hem blackwater açık oluyor. O zamana kadar fotoğraftaki konumda bulunan beyaz Arap atını eğitip kullanmanı öneririm çok iyi bir at oyun sonuna kadar onu kullandım.

Teşekkürler buldum ancak cok korkak bir at.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı