RDR 2 ERR_GFX_STATE hatası

Fiireflyy

Hectopat
Merhaba. Yaklaşık 1 yıl önce RDR alıp bitirmiştim. Şimdi yaza doğru yaklaşırken tekrar bitirmek istiyorum. Ama şu lanet hata peşimi bırakmıyor. Bulabildiğim her çözümü denedim. Hiçbir şekilde çözemedim bu sorunu. Önerebileceğiniz bir çözüm var mı?

eğer 1-2 gün içinde ekran kartı sürücüsünü güncellediyseniz yüksek ihtimal bu yüzden yapıyor.. bir önceki sürümü tekrar yükleyip deneyin

En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin burdan ekran kartınızı ve işletim sisteminizi seçin ve arayın.. en son tarihli olanı değil bi önceki tarihli olan sürücüyü indirin.. ddu ile ekran kartı sürücünüzü silin ve manuel olarak kendi indirdiğinizi kurun

Merhaba. Yaklaşık 1 yıl önce RDR alıp bitirmiştim. Şimdi yaza doğru yaklaşırken tekrar bitirmek istiyorum. Ama şu lanet hata peşimi bırakmıyor. Bulabildiğim her çözümü denedim. Hiçbir şekilde çözemedim bu sorunu. Önerebileceğiniz bir çözüm var mı?
Kanka ne yaparsan yap çözemezsin o hatayı, çünkü buna dair Rockstar Games'ten bir güncelleme yok, sadece kod ekleyin sga dosyaları silin, dirver güncelleyin gibi geçiştiri bir çözüm önerisinde bulunmuş. 600 saat oynamama rağmen yüksek bir sistem topladım onda alıyorum bu hatayı, bios, windows, bütün driverler herşey güncel.

Fakat şöyle bir durum var, system.xml dosyasını not defterinden düzenle,

<API>kSettingAPI_Vulkan</API> yazan ibareyi <API>kSettingAPI_DX12</API> olarak değiştir.

<maxTexUpgradesPerFrame value="5"/> bu satırdaki "5" ibaresini 15 yap. oyuna gir çık yapınca otomatik 10 a düşecektir problem değil.

Sonra system.xml dosyasının bulunduğu klasördeki sga dosyaların hepsini sil.

Oyunu başlatma seçeneklerinden ise Rockstraın çözüm diye sunduğu -ignorepipelinecache şu kodu yaz.

Sonra tekrar gir oyuna, muhtemelen yine alacaksın ama denemende fayda var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı