Çözüldü Sürprizbozan RDR 2 eşyalar aktarılmadı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koray_nz

Hectopat
Oyunda ilk finali verdim. Hatta şu anda charles ve dayıyla çiftlik evini yapıyoruz. Fakat bana Arthur'un parası ve çantasındaki eşyalar geçmedi. Sadece silahlar geldi. Daha önce de konu açılmış Arthur Jhon'a verdiği için geçtiği söylenmiş. Yardımcı olursanız sevinirim 10 bin dolar biriktirmiştim.😭

Çözüm
Çok sorun yaratır mı? Oyunun atmosferini çok sevdiğim için hikaye sonrası bol parayla gezmek istiyordum.
Var, Aberdeen Pig Farm'a gidin, oradaki adam ve kadın'ın sizi soymasına izin verin. Oyun bittikten sonra 1907'de John'a geçin. Geri dönüp ilk kattaki tablonun arkasında paranızı bulacaksınız.
-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gördüyseniz yaptınız mı? Çalıştı mı?
Oyunda ilk finali verdim. Hatta şu anda charles ve dayıyla çiftlik evini yapıyoruz. Fakat bana Arthur'un parası ve çantasındaki eşyalar geçmedi. Sadece silahlar geldi. Daha önce de konu açılmış Arthur Jhon'a verdiği için geçtiği söylenmiş. Yardımcı olursanız sevinirim 10 bin dolar biriktirmiştim.😭

Arthur ölmeden önce save aldınız mı?

Arthur'un parası ve çantasındaki özel olmayan eşyalar gelmez zaten. Sadece trinket yapımında kullanılan değerli şeyler geçer. Ya da oyun boyunca topladığınız fotoğraflar gazeteler vs.

Çok sorun yaratır mı? Oyunun atmosferini çok sevdiğim için hikaye sonrası bol parayla gezmek istiyordum.
Var, Aberdeen Pig Farm'a gidin, oradaki adam ve kadın'ın sizi soymasına izin verin. Oyun bittikten sonra 1907'de John'a geçin. Geri dönüp ilk kattaki tablonun arkasında paranızı bulacaksınız.
-
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam gördüyseniz yaptınız mı? Çalıştı mı?

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı