Batuhany1432 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RDR 2'yi az önce bitirdim, videodaki secret son nasıl yapabilirim? Sadie ile olan. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et RDR 2'yi az önce bitirdim, videodaki secret son nasıl yapabilirim? Sadie ile olan.
Çözüm R3FL3X 13 Ocak 2024 John ile oynadığımız bölümün finali o, John karakterine geçtikten sonra ana hikaye görevlerinden ilerle o bölümü oynarsın finalde.
John ile oynadığımız bölümün finali o, John karakterine geçtikten sonra ana hikaye görevlerinden ilerle o bölümü oynarsın finalde.
R3FL3X Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #2 John ile oynadığımız bölümün finali o, John karakterine geçtikten sonra ana hikaye görevlerinden ilerle o bölümü oynarsın finalde. Artı 0 Eksi Çözüm
John ile oynadığımız bölümün finali o, John karakterine geçtikten sonra ana hikaye görevlerinden ilerle o bölümü oynarsın finalde.
2 298784 Kilopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 4.218 Çözümler 24 13 Ocak 2024 #3 Oyunda secret son diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
KS KS Batuhany1432 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #4 R3FL3X dedi: John ile oynadığımız bölümün finali O, John karakterine geçtikten sonra ana hikaye görevlerinden ilerle o bölümü oynarsın finalde. Genişletmek için tıkla... Reis Arthur öldükten sonra John ile eski kamplara gidince ölen karakterlerin sesi geliyoruş bir bilgin var mı? Artı 0 Eksi
R3FL3X dedi: John ile oynadığımız bölümün finali O, John karakterine geçtikten sonra ana hikaye görevlerinden ilerle o bölümü oynarsın finalde. Genişletmek için tıkla... Reis Arthur öldükten sonra John ile eski kamplara gidince ölen karakterlerin sesi geliyoruş bir bilgin var mı?
R3FL3X Decapat Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #5 Batuhany1432 dedi: Reis Arthur öldükten sonra John ile eski kamplara gidince ölen karakterlerin sesi geliyoruş bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin konu ile alakalı şu videoyu buldum, evet eski kampa gidince kamp üyelerinin seslerini duyduğumuz bir easter egg mevcut sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Batuhany1432 dedi: Reis Arthur öldükten sonra John ile eski kamplara gidince ölen karakterlerin sesi geliyoruş bir bilgin var mı? Genişletmek için tıkla... Bahsettiğin konu ile alakalı şu videoyu buldum, evet eski kampa gidince kamp üyelerinin seslerini duyduğumuz bir easter egg mevcut sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Batuhany1432 Centipat Katılım 27 Haziran 2023 Mesajlar 233 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #6 R3FL3X dedi: Bahsettiğin konu ile alakalı şu videoyu buldum, evet eski kampa gidince kamp üyelerinin seslerini duyduğumuz bir easter egg mevcut sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
R3FL3X dedi: Bahsettiğin konu ile alakalı şu videoyu buldum, evet eski kampa gidince kamp üyelerinin seslerini duyduğumuz bir easter egg mevcut sanırım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler