Çözüldü RDR 2 format attıktan sonra kasmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Emrelkil

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Ballistix 16 GB 3200 Mhz
Ekran kartı
Asus Rog Strix Rx 570 4 GB
Anakart
Asus A320m-r
İşlemci
Amd Ryzen 3 2200g
Normalde yüksek normal grafik ayarları arasında oynuyordum ve 2-3 hafta oyuna girmedim bir oynayayım diye girdiğimde out of Memory hatası aldım ve çözümler denemeye başladım. Aslında tam olmuştu ama 5 dk sonra yine attı son çare olarak format attım ve sorun düzeldi ama bu sefer de eskiden yani yaklaşık 1 ay önce 50 FPS falan alırken şu anda 38 37 FPS civarı alıyorum ve yine out of Memory hatası gelmeye başladı. Safe mod ile girince düzeldi ama bu sefer de grafikleri yükseltince oyunu yeniden başlatmamı söyledi. Oyun ve yeniden başlatınca tekrardan oto düşük grafiklere alıyor ve işin garip kısmı grafikleri düşüğe de alsam yükseğe de alsam aynı FPS alıyorum. Ama yüksekte oynayınca out of Memory hatası veriyor. Sanırım DirectX 12 yapınca oluyor Vulkan'da bir sorun yok gibi.

Çözüm
VRAM hatası alıyorsun, 4 GB yetmiyor.

Sanırım sorunu buldum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum. İşlemcim oyun için pek iyi değil önerileni karşılamıyor ve oyunda grafikleri yükseltince en fazla 45e çıkabildi ama hala kasıyor gibi 28 29 FPS gibi sanki.

Sorun çözüldü Vulkan'dan DirectX 12'ye geçince düzeldi.
VRAM hatası alıyorsun, 4Gb Yetmiyor.

VRAM hatası alıyorsun, 4 GB yetmiyor.

Sanırım sorunu buldum ama nasıl çözeceğim bilmiyorum. İşlemcim oyun için pek iyi değil önerileni karşılamıyor ve oyunda grafikleri yükseltince en fazla 45e çıkabildi ama hala kasıyor gibi 28 29 FPS gibi sanki.

Sorun çözüldü Vulkan'dan DirectX 12'ye geçince düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…