GTX 1650
i5 9400F.
8x2 GB RAM.
Onun ayarlarını yaptım zaten.
Bu sistem darboğaz yapmaz, sorun oyunun grafik ayarlarından kaynaklıdır. Oyundaki grafik ayarlarını bize ekran görüntüsü olarak atabilir misin?
GTX 1650
i5 9400F.
8x2 GB RAM.
Onun ayarlarını yaptım zaten.
Bu sistem darboğaz yapmaz, sorun oyunun grafik ayarlarından kaynaklıdır. Oyundaki grafik ayarlarını bize ekran görüntüsü olarak atabilir misin?
XBOX One X ayarları aslında çevresel grafikleri biraz daha bulandırmış gibi bir hissiyat verse de bana göre daha gerçekçi bir portre çiziyor. Açıkçası kendi gönderdiğim video kaydındaki özel ayarlar GTX 1060/1650 GD6/1650S/RX 570/RX580 seviyesi kartlar için netliği optimum performansla ayarlayabilen alternatif bir yardımcı rehber niteliği taşıyor. Tabii daha da netlik istiyorum dersen resolution scale kısmını 1.25x veya 1.5x yapabilirsin.@Jonathan North hocam 30+ yüksek grafiklerde oynamak istiyorum. Böyle bir tık çamur gibi oluyor nesneler.
Xbox One X ayarları aslında çevresel grafikleri biraz daha bulandırmış gibi bir hissiyat verse de bana göre daha gerçekçi bir portre çiziyor. Açıkçası kendi gönderdiğim video kaydındaki özel ayarlar GTX 1060/1650 GD6/1650S/RX 570/RX580 seviyesi kartlar için netliği optimum performansla ayarlayabilen alternatif bir yardımcı rehber niteliği taşıyor. Tabii daha da netlik istiyorum dersen resolution scale kısmını 1.25X veya 1.5X yapabilirsin.
Yukarıda önerdiğimiz ayarlardan grafiksel anlamda tatmin olmadıysan aklıma gelen farklı bir metot yok, bu şekilde kasmadan cam gibi görüntü alayım dersen ekran kartını yükseltebilirsin.1.25'te kasıyor uygun olarak ne yapabilirim?
Hocam uzaktaki görüntüler pixel pixel oldu normal mi?Yukarıda önerdiğimiz ayarlardan grafiksel anlamda tatmin olmadıysan aklıma gelen farklı bir metot yok, bu şekilde kasmadan cam gibi görüntü alayım dersen ekran kartını yükseltebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.