RDR 2 FSR mod çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ildewild

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2020
Mesajlar
4.392
Çözümler
12
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 12 GB PNY
İ5 12400F
Corsair 16 GB Ram
Asus H610M-H
Lexar 256 GB M2 SSD
Snowman T6 ultra kule tipi soğutucu
Gameline Akvaryum kasa
MSI 27 inç 170 hz monitör
Aula F75 %60 klavye
Attack Shark R1 kablosuz mouse
90x40 mousepad
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Tekniker
RAM
16 GB Ram
Ekran kartı
SAPPHIRE RX 570 4 GB
Anakart
Asus H410M
İşlemci
İ310100F
İyi geceler arkadaşlar, RDR 2 bilgisayarımda doğru düzgün çalışmıyor. Oyun 45 FPS gösteriyor ama 60 FPS gibi akıcı oynatıyor. Oyuna gir çık yapınca grafik ayarları sıfırlanıyor cart curt. Bende bunlardan kurtulmak için FSR mod kurmak istiyorum belki oyunı şöyle toparlar optimize eder diye, fakat çalışmıyor. Nexusmod'dan insirdiğim DLL dosyalarını oyunun içine atıyorum ama eklenen bir ayar yok. Ne yapmalıyım? Korsan kullanıyorum, nedeni de zaten dediğim gibi bilgisayarım doğru düzgün çalıştırmıyor şayet FSR modunu kurup tatmin edici bir FPS verirse hazır indirimdeyken Steam'den alacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten +60 FPS biraz zor bu ekran kartlarında. Kaplamayı ultraya çekin diğer kalan ayarları medium yapın akıcı oyun deneyimi olur bence.60 olmasa bile 50-55 görürsünüz
Yok hocam kaplama low`da falan olunca diğer ayarları medium high yapıp 65 fps alabiliyorum. Diğer parçalarım güzel. ama kaplamayı da biraz yükseğe çekmek istiyorum sadece o kadar. Türkçe yamayı kaldırıp kurmayı deneyeceğim.
 
Yok hocam kaplama Low'da falan olunca diğer ayarları medium high yapıp 65 FPS alabiliyorum. Diğer parçalarım güzel. Ama kaplamayı da biraz yükseğe çekmek istiyorum sadece o kadar. Türkçe yamayı kaldırıp kurmayı deneyeceğim.

Onu FSR 2.0 kalite ya da dengeli mod ile high kaplama ile yaparsınız diye düşünüyorum. Zaten RDR2 su anda indirimde diye hatırlıyorum. Güzel oyundur alabilirsiniz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı