harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 F710 gamepad aldım ve RDR2'de denerken tüm tuşlara basmama rağmen keskin göz tuşunu bulamadım. Hangi tuşa basmam gerekiyor?
F710 gamepad aldım ve RDR2'de denerken tüm tuşlara basmama rağmen keskin göz tuşunu bulamadım. Hangi tuşa basmam gerekiyor?
Çözüm elonoğlu 25 Temmuz 2023 harsh43 dedi: F710 gamepad aldım ve RDR2'de denerken tüm tuşlara basmama rağmen keskin göz tuşunu bulamadım. Hangi tuşa basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... R3 veya L3 (analog tuşlarina bastır)
harsh43 dedi: F710 gamepad aldım ve RDR2'de denerken tüm tuşlara basmama rağmen keskin göz tuşunu bulamadım. Hangi tuşa basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... R3 veya L3 (analog tuşlarina bastır)
elonoğlu Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 359 Çözümler 3 25 Temmuz 2023 #2 harsh43 dedi: F710 gamepad aldım ve RDR2'de denerken tüm tuşlara basmama rağmen keskin göz tuşunu bulamadım. Hangi tuşa basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... R3 veya L3 (analog tuşlarina bastır) Artı 0 Eksi Çözüm
harsh43 dedi: F710 gamepad aldım ve RDR2'de denerken tüm tuşlara basmama rağmen keskin göz tuşunu bulamadım. Hangi tuşa basmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... R3 veya L3 (analog tuşlarina bastır)
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Temmuz 2023 #3 Keskin göz tuşundan kastın ne zamanı yavaşlatıp ateş etmekse R3 L3. Artı 0 Eksi
KS KS harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #4 elonoğlu dedi: R3 veya L3 (analog tuşlarina bastır) Genişletmek için tıkla... SHYAH dedi: Keskin göz tuşundan kastın ne zamanı yavaşlatıp ateş etmekse R3 L3. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kastım zamanı yavaşlatmak fakat R3 ya da L3 bulamadım. LT, LB, RT ve RB var üst tarafta. Artı 0 Eksi
elonoğlu dedi: R3 veya L3 (analog tuşlarina bastır) Genişletmek için tıkla... SHYAH dedi: Keskin göz tuşundan kastın ne zamanı yavaşlatıp ateş etmekse R3 L3. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kastım zamanı yavaşlatmak fakat R3 ya da L3 bulamadım. LT, LB, RT ve RB var üst tarafta.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 25 Temmuz 2023 #5 harsh43 dedi: Evet hocam kastım zamanı yavaşlatmak fakat R3 ya da L3 bulamadım. LT, LB, RT ve RB var üst tarafta. Genişletmek için tıkla... Sağ analog ve sol analoğa aynı anda bas. R3 L3 onlar. Artı 0 Eksi
harsh43 dedi: Evet hocam kastım zamanı yavaşlatmak fakat R3 ya da L3 bulamadım. LT, LB, RT ve RB var üst tarafta. Genişletmek için tıkla... Sağ analog ve sol analoğa aynı anda bas. R3 L3 onlar.
KS KS harsh43 Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #6 SHYAH dedi: Sağ analog ve sol analoğa aynı anda bas. R3 L3 onlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam oldu sonunda. Artı 0 Eksi
SHYAH dedi: Sağ analog ve sol analoğa aynı anda bas. R3 L3 onlar. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam oldu sonunda.