RDR 2 Gavin bulma görevini ne yaptınız?

525623

Hectopat
Rdr2 içinde sürekli önümüze çıkıyor, firmanın bizi sınadığı bir karakter. Siz Gavin isimli arkadaşı arayan kişiye ne yaptınız?

Yine mi sen a***** k***** deyip kendi haline bırakmıştım. Sahi cidden bu gavin denen elemanı bulabiliyor muyuz?
Öldürüyoruz, görev yeri yapacağımız şehirlere geliyor. Valentine bitmeden evvel rhodes geçiyor, bahsettiği kişi uydurmaca

Rdr2 içinde sürekli önümüze çıkıyor, firmanın bizi sınadığı bir karakter. Siz Gavin isimli arkadaşı arayan kişiye ne yaptınız?
Dostum o adam şizofren. Çok başarılı ve zengin bir iş adamı, fakat annesi ile ilgili bir takım sorunlar yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Daha sonra kendi içinde Gavin diye bir kişilik yaratıyordu. Hatta dikkat edersen Gavin diye tarif ettiği kişi ona çok benziyor. Hatta eğer onu öldürüp üstünü lootlarsan cebinden çıkan mektup sana her şeyi anlatır. Annesinden gelen bi mektup var cebinde. Ama tavsiyem bırak elleme takılsın kendi halinde. Şahsen ben onun haline hep acımıştım. Oyunun Epilogue kısmında da görülüyor.

İlk gelişi güzel bitirdiğimde dokunmadım. Yüzme bilmeyen john ile kaçırmaya düşündüm . Şuan arthur ile tekrar yüzde yüz yapmak için yola çıktık. Muhtemelen sessiz yakaladığım yerde işini bitiririm Yazdığı mektup uzundu bayağı ve zengin olduğu çok belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…