RDR 2 girmiyor

emrah0755

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun orijinal Steam'den almistim bayağıdır oynamadim bitirmedim de oyunu boyle yapiyor. Dun guncelleme geldi yaptim bugün gireyim dedim boyle yapiyor acmiyor hata da vermiyor boyle kalıyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    234 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyun orijinal Steam'den almistim bayağıdır oynamadim bitirmedim de oyunu boyle yapiyor. Dun guncelleme geldi yaptim bugün gireyim dedim boyle yapiyor acmiyor hata da vermiyor boyle kalıyor.

2 3 dakika bekle açılmazsa oyunun dosyalarını doğrula.
Ayrıca Türkçe yama falan varsa yeni gelen güncelleme ile çalışmıyor belki bundan dolayı da açılmayabilir.

Daha yeni DLSS getirdiler RDR2'ye. Bundan kaynaklı olabilir. Bazı sistemler de sorun olabilir sistem özelliklerinizi yazarsanız daha iyi olur.

2 3 dakika bekle açılmazsa oyunun dosyalarını doğrula.
Ayrıca Türkçe yama falan varsa yeni gelen güncelleme ile çalışmıyor belki bundan dolayı da açılmayabilir.

Yama vb yok kaldirip yeniden kurdum az once dosyalari dogruluyorum bir şey bulmuyor.
Daha yeni DLSS getirdiler RDR2'ye. Bundan kaynaklı olabilir. Bazı sistemler de sorun olabilir sistem özelliklerinizi yazarsanız daha iyi olur.

1. işlemci AMD Ryzen 9 3900X
  2. anakart MSI MPG X570 GAMING Plus
  3. RAM G.Skill 2x16 3600MHz CL18 32 GB RAM
  4. ekran karti ASUS OC RTX2080 Super
  5. işlemci sogutucu Cooler Master Masterliquid ML360r ARGB 360mm işlemci sıvı soğutucu
  6. kasa MSI sekira case 500X

Yama vb yok kaldirip yeniden kurdum az once dosyalari dogruluyorum bir şey bulmuyor.

1. işlemci AMD Ryzen 9 3900X
  2. anakart MSI MPG X570 GAMING Plus
  3. RAM G.Skill 2x16 3600MHz CL18 32 GB RAM
  4. ekran karti ASUS OC RTX2080 Super
  5. işlemci sogutucu Cooler Master Masterliquid ML360r ARGB 360mm işlemci sıvı soğutucu
  6. kasa MSI sekira case 500X

Dediğim gibi DLSS getirdikleri için bazı sistemler de sorun olabilir. Her gün girmeye deneyin, kendiliğinden düzelicektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı