RDR 2 hikaye moduna girmiyor

GhostKing211

Centipat
Daha fazla  
Sorun hikaye moduna girdiğimde o sağ alttaki teker nereden baksanız 20-30 dk dönmesine rağmen hala giremedim oyuna. DX 12'ye aldım, Vulkan modunu kapattım sorunu çözdüğünü söyleyemem. Bunun çözümü nedir sabahtan beridir uğraşıyorum. Oyun ana menüye giriyor ama Online veya story girmek isteyince açılmıyor.
Sistemim: GTX 1060 3GB, i5 3470 3.6 GHz, 16 GB RAM benchmark testlerinde FSR ve medium ayarlarda 50-60 arası aldım.

1717230221759.png

Türkçe Yama yüklüyse yamayı silin oyuna giriş yapın ve açılıp açılmadığını kontrol edin

Yüklü olan modları kapatın

Steam veya epic launcherdan dosya doğrulaması yapın

Startup.meta dosyası yüklüyse lütfen kaldır

CPU test sitesine gidin ve CPU yu %100 güçte bütün çekirdekler kullanım anındayken 1-2 dk çalıştırın

Rockstar launcher ayarlarından bulut eşleştirmeyi kapatın veya açın

Herşeye rağmen devam ediyorsa yeni bir kayıt oluşturun giriş hala mümkün değilse kayıt dosyanız bozulmuş olabilir.

Türkçe yama yüklüyse yamayı silin oyuna giriş yapın ve açılıp açılmadığını kontrol edin.

Yüklü olan modları kapatın.

Steam veya Epic Launcher'dan dosya doğrulaması yapın.

Startup. Meta dosyası yüklüyse lütfen kaldır.

CPU test sitesine gidin ve CPU'yu %100 güçte bütün çekirdekler kullanım anındayken 1-2 dk çalıştırın.

Rockstar Launcher ayarlarından bulut eşleştirmeyi kapatın veya açın.

Her şeye rağmen devam ediyorsa yeni bir kayıt oluşturun giriş hala mümkün değilse kayıt dosyanız bozulmuş olabilir.

Öncelikle sağ olun.

Oyunu henüz bugün yükledim yama yok.

Dosya doğrulaması yaptım ama etki etmedi, Rockstar'ı silip yükledim etki etmedi.

Startup. Meta yüklü değil.

CPU konusunda dediğinizi yaptım ama etki etmedi.

Rockstar bulut eşitlemem açık.

Sorun devam ediyor ve henüz oyuna hiç giremedim bile. Bir kayıt dosyam yok.

Bir kayıt dosyam yokken yenisini nasıl açacağım ki ?

Bilgisayarda VPN var mı?
ayriyeten görüntü ayarlarını düşür ekran kartın 3 GB 1080P de ultra ayarlarda rahat 6 GB ekran kartı kullanıyor. Ramden ekran kartı VRamına desteğin yoksa ondan dolayı açmıyor olabilir.

Low ayarlara al Vulkan dediğin kısımda herşeyi min indir solda oyunun ne kadar VRAM kullandığını görebilirsin VRAM kullanımını 3 GB altına indirmeye çalış.

Vulkanda oyunu başlat

Son düzenleme:
Bilgisayarda VPN var mı?
Ayrıyeten görüntü ayarlarını düşür ekran kartın 3 GB 1080p de Ultra ayarlarda rahat 6 GB ekran kartı kullanıyor. RAM'den ekran kartı vramına desteğin yoksa ondan dolayı açmıyor olabilir.

Low ayarlara al Vulkan dediğin kısımda her şeyimin indir solda oyunun ne kadar VRAM kullandığını görebilirsin VRAM kullanımını 3 GB altına indirmeye çalış.

Vulkan'da oyunu başlat.

Benchmarkta sorun çıkmıyor, Low'da 60+ mediumda 50-60 arası alıyorum zaten. Sorun ne Vulkan açılıyor ne de DX12 de. VPN var evet.

Deneyeyim, sonucu söyleyeceğim.

Edit: Etki etmedi.

Hocam eğer oyununuz hala açılmadıysa bunu bir deneyin belki işe yarar. Hocam, oyunun dosya konumuna gidin ve playrdr2 ve RDR2 EXE'lerine sağ tıklayıp özellikler kısmında uyumluluk kısmına gidin. Ardından aşağıda "bu programı yönetici olarak çalıştır" kutucuklarındaki tiki kaldırın.
Konuyu hortlattıysam kusura bakmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı