RDR 2 görseldeki kıyafet nasıl yapılır?

yasau

Decapat
Daha fazla  
1709067784704.png

Bu kıyafeti nasıl yapacağım bilgisi olan yazabilir mi?

Bu kıyafet Offline da erişebileceğin bir kıyafet değil mod ile erişebilirsin yada online da seçenekler daha fazla Online değil de Offline da bu kıyafete erişmek istiyorsan mod kurman gerek.​
Modun adı da WhyEms DLC bu modun kurulumunu izleyerek online da olup offline mod da olmayan tüm kıyafetlere, aksesuarlara sahip olursun.

Bu kıyafet Offline da erişebileceğin bir kıyafet değil mod ile erişebilirsin yada online da seçenekler daha fazla Online değil de Offline da bu kıyafete erişmek istiyorsan mod kurman gerek.​

Modun adı da WhyEms DLC bu modun kurulumunu izleyerek online da olup offline mod da olmayan tüm kıyafetlere, aksesuarlara sahip olursun.
o modu kurmustum ama o kıyafeti bulamadım

o modu kurmustum ama o kıyafeti bulamadım
Modu bende daha öncede kurup, oynadım kendi dolabına bak eğer yoksa Saint Denisde ki kıyafet dükkanında eğer orda yoksa da herhangi bir avcı dükkanının katologlarına bak. Gözden kaçırmış olabilirisn 2500+ item ekliyor oyuna çünkü kapsamlı bir mod.

Modu bende daha öncede kurup, oynadım kendi dolabına bak eğer yoksa Saint Denisde ki kıyafet dükkanında eğer orda yoksa da herhangi bir avcı dükkanının katologlarına bak. Gözden kaçırmış olabilirisn 2500+ item ekliyor oyuna çünkü kapsamlı bir mod.
kıyafetin adı ne olabilir kendi dolabımda bakcamda

* Black leather clothes *modunu yükleyerek görselde ki ve daha fazla deri kıyafetlere ve aksesuarlara sahip olabilirsin. Ufak bir araştırma ile görselde ki kombinin ceketini ve daha fazlasını buldum umarım işine yarar. Uraşıcaksın biraz mod için ama kıpsss 😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı