RİCARDO_QUARESMA Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #1 İyi günler, PlayStation'da RDR 2'de FPS çok düşük bunu düzeltmek için ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim, yardımcı olursanız sevinirim.
İyi günler, PlayStation'da RDR 2'de FPS çok düşük bunu düzeltmek için ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim, yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Emekli Hitman 16 Mart 2025 RİCARDO_QUARESMA dedi: İyi günler, PlayStation'da RDR 2'de FPS çok düşük bunu düzeltmek için ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konsollarda grafik ayarı performans ve kalite olarak yapılır. RDR 2'de onlar da yok diye biliyorum.
RİCARDO_QUARESMA dedi: İyi günler, PlayStation'da RDR 2'de FPS çok düşük bunu düzeltmek için ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konsollarda grafik ayarı performans ve kalite olarak yapılır. RDR 2'de onlar da yok diye biliyorum.
Emekli Hitman Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 548 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #2 RİCARDO_QUARESMA dedi: İyi günler, PlayStation'da RDR 2'de FPS çok düşük bunu düzeltmek için ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konsollarda grafik ayarı performans ve kalite olarak yapılır. RDR 2'de onlar da yok diye biliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
RİCARDO_QUARESMA dedi: İyi günler, PlayStation'da RDR 2'de FPS çok düşük bunu düzeltmek için ayarlarda herhangi bir seçenek göremedim, yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Konsollarda grafik ayarı performans ve kalite olarak yapılır. RDR 2'de onlar da yok diye biliyorum.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.569 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #3 Oyun PS'de 30FPS. Grafik seçeneği de yok. Artı 0 Eksi
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.498 Makaleler 11 Çözümler 245 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #4 Konsollarda çoğu oyunda FPS ve grafik ayarı bulunmaz. Oyun PS4 sürümü olduğu için 30FPS oynamaya mecbursunuz. Artı 0 Eksi
Konsollarda çoğu oyunda FPS ve grafik ayarı bulunmaz. Oyun PS4 sürümü olduğu için 30FPS oynamaya mecbursunuz.
KS KS RİCARDO_QUARESMA Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2025 #5 Emekli Hitman dedi: Konsollarda graif ayarı performans ve kalite olarak yapılır. RDR 2 de onlar da yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet diğer oyunlarda var bunda göremedim teşekkürler. Erenbeys61 dedi: Oyun PS'de 30FPS. Grafik seçeneği de yok. Genişletmek için tıkla... yazdığınız için sağ olun. Yerayay dedi: Konsollarda çoğu oyunda FPS ve grafik ayarı bulunmaz. Oyun PS4 sürümü olduğu için 30FPS oynamaya mecbursunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Emekli Hitman dedi: Konsollarda graif ayarı performans ve kalite olarak yapılır. RDR 2 de onlar da yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet diğer oyunlarda var bunda göremedim teşekkürler. Erenbeys61 dedi: Oyun PS'de 30FPS. Grafik seçeneği de yok. Genişletmek için tıkla... yazdığınız için sağ olun. Yerayay dedi: Konsollarda çoğu oyunda FPS ve grafik ayarı bulunmaz. Oyun PS4 sürümü olduğu için 30FPS oynamaya mecbursunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim.