yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #11 Brightroar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları yaparsan en iyi görüntüye yakın halde performans düşmeden oynarsın. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmiyorum.
Brightroar dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu ayarları yaparsan en iyi görüntüye yakın halde performans düşmeden oynarsın. Genişletmek için tıkla... İngilizce bilmiyorum.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #12 yiğiitt dedi: İngilizce bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar gözüküyor videoda hocam. İngilizceye gerek yok.
yiğiitt dedi: İngilizce bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar gözüküyor videoda hocam. İngilizceye gerek yok.
yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #13 Brightroar dedi: Ayarlar gözüküyor videoda hocam. İngilizceye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İki videoda da aynı ayarlar var.
Brightroar dedi: Ayarlar gözüküyor videoda hocam. İngilizceye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İki videoda da aynı ayarlar var.
B Brightroar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #14 yiğiitt dedi: İki videoda da aynı ayarlar var. Eki Görüntüle 2031758 Genişletmek için tıkla... Önce o ayarları yapın, kaydedin. Sonra advanced'dan bu ayarları yapın.
yiğiitt dedi: İki videoda da aynı ayarlar var. Eki Görüntüle 2031758 Genişletmek için tıkla... Önce o ayarları yapın, kaydedin. Sonra advanced'dan bu ayarları yapın.
yiğiitt Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 322 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #15 Böyle oldu.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #16 Hocam oyundaki hazır ayar çubuğu var ben oradan en sona çektiğimde hem görüntü güzel oluyor hem de Ryzen 5 5500 GTX 1660TI sistemle bile 50 FPS alıyorum.
Hocam oyundaki hazır ayar çubuğu var ben oradan en sona çektiğimde hem görüntü güzel oluyor hem de Ryzen 5 5500 GTX 1660TI sistemle bile 50 FPS alıyorum.