Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 12 Aralık 2021 #21 Sinan Engin v1 dedi: Hocam uzaktaki görüntüler pixel pixel oldu normal mi? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım. En azından yukarıdaki önerdiğimiz ayarlarla.
Sinan Engin v1 dedi: Hocam uzaktaki görüntüler pixel pixel oldu normal mi? Genişletmek için tıkla... Olmaması lazım. En azından yukarıdaki önerdiğimiz ayarlarla.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #22 Jonathan North dedi: Olmaması lazım. En azından yukarıdaki önerdiğimiz ayarlarla. Genişletmek için tıkla... Peki çözünürlük düşürüp ultra ayarlarda oynasam mantıklı mı?(örnek 1600x900 veya 1366x768)
Jonathan North dedi: Olmaması lazım. En azından yukarıdaki önerdiğimiz ayarlarla. Genişletmek için tıkla... Peki çözünürlük düşürüp ultra ayarlarda oynasam mantıklı mı?(örnek 1600x900 veya 1366x768)
Jonathan North Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Eylül 2013 Mesajlar 8.500 Makaleler 1 Çözümler 90 Yer Istanbul 12 Aralık 2021 #23 Sinan Engin v1 dedi: Peki çözünürlük düşürüp ultra ayarlarda oynasam mantıklı mı?(örnek 1600x900 veya 1366x768) Genişletmek için tıkla... Şahsen tercih etmezdim, özellikle de grafik kalitesi ve netlik benim için önemliyse. Söylediğin şekilde aksine istikrarsız bir performans sergiler diye düşünüyorum, istersen deneyebilirsin tabii.
Sinan Engin v1 dedi: Peki çözünürlük düşürüp ultra ayarlarda oynasam mantıklı mı?(örnek 1600x900 veya 1366x768) Genişletmek için tıkla... Şahsen tercih etmezdim, özellikle de grafik kalitesi ve netlik benim için önemliyse. Söylediğin şekilde aksine istikrarsız bir performans sergiler diye düşünüyorum, istersen deneyebilirsin tabii.
Sinan Engin v1 Decipat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 1.529 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2021 #24 Jonathan North dedi: Şahsen tercih etmezdim, özellikle de grafik kalitesi ve netlik benim için önemliyse. Söylediğin şekilde aksine istikrarsız bir performans sergiler diye düşünüyorum, istersen deneyebilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam size de zahmet oldum sağ olun tekrardan.
Jonathan North dedi: Şahsen tercih etmezdim, özellikle de grafik kalitesi ve netlik benim için önemliyse. Söylediğin şekilde aksine istikrarsız bir performans sergiler diye düşünüyorum, istersen deneyebilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Hocam size de zahmet oldum sağ olun tekrardan.