Bunu sevmiyorum işte abi. Birisi bir şeyi beğenmediği zaman hemen dalga geçiyorlar abuk subuk şeyler yazıyorlar aşırı uyuz oluyorum. Sen oyunu sevdin beğendin diye bende mi beğenmek zorundayım. Adam güzelce yazmış her şeyi güzel ama hikayesi iyi değil diye. Demek ki beğenmemiş hikayesini gelmiş konu açmış ne var bunda? Herkes beğenmek zorunda değil. Oyun bu sonuçta.
Metro serisini de GoW'u da oynadım merak etme, GoW için inceleme bile yazdım oyundan anlamıyorsun sen, öylesine oynuyorsun sadece. Bırak da oyun değerlendirme işi anlayanlara kalsın
GoW dediğin oyunun sadece combat ı iyi RDR2 ye göre ve seri halinde olduğu için hikayesi öndedir yoksa yanına bile gelemez ayrıca mitolojik evrenler o kadarda orjinal bir şey değil. GoW oyununa yeni para verip oynamaya başladım ve hep aynı yaratıkları baltayla kesiyorum yeni bir şey göremiyorum. RDR2 oynayıp GoW oynayan insan çok bunalır çünkü hiç bir yere gitmekte özgür değilsin oyunun seni zorladığı çizgide gitmek çok sıkıcı. Öyle bir çizgiki bu istediğim yerden atlayamıyorum bile.
Bunu sevmiyorum işte abi. Birisi bir şeyi beğenmediği zaman hemen dalga geçiyorlar abuk subuk şeyler yazıyorlar aşırı uyuz oluyorum. Sen oyunu sevdin beğendin diye bende mi beğenmek zorundayım. Adam güzelce yazmış her şeyi güzel ama hikayesi iyi değil diye. Demek ki beğenmemiş hikayesini gelmiş konu açmış ne var bunda? Herkes beğenmek zorunda değil. Oyun bu sonuçta.
Seriden haberi bile yok. Seriden haberdar bir şekilde mantık çerçevesinde eleştirerek öznel görüşlerini belirtse ağzımızı açmaya hakkımız olmaz zaten. Adamın daha 1. oyundan haberi yok.
Yan görev sunumu basitti ama sundukları macerayı sevmiştim ben. Onun dışında düşman çeşitliliği oldukça kısıtlıydı. Bölüm sonu canavarlarının hepsi de birbirinin aynısıydı.
Benim oynadığım hikayeli oyunlar arasında hikayesi en basit oyun RDR 2. Herhangi bir insan oturup bu hikayeyi yazabilir. Oyun bunun yanında çok durağan aksiyonu az. Gerilimi az. Oyunun tek kazandığı nokta gerçekçiliğe yakınlığı ve grafikleri. Evet bende çok şişirilmiş bir oyun olarak görüyorum. Bende büyük beklenti ile almıştım oyunu o kadar övduler ki. Benim oynadığım oyunlar arasında çabuk bitsin de diğer oyuna geçeyim dediğim tek oyun bu. Metro serisi witcher control far cry serisi tomb raider serisi god of War gibi oyunları bitirmiş biri olarak.
Seriden haberi bile yok. Seriden haberdar bir şekilde mantık çerçevesinde eleştirerek öznel görüşlerini belirtse ağzımızı açmaya hakkımız olmaz zaten. Adamın daha 1. oyundan haberi yok.
Ya şimdi yorumlara bakıyorum bir sürü abuk subuk şeyler yazan var. Adam beğenmemiş yani bunda bir şey yok ki. Sen oyundan ne anlarsın bırak oyundan anlayanlar oynasın falan daha bir sürü şeyler var. Gerek yok bu tarz şeylere. Oyun bu oynayın geçin. Forumda ki herkes gamer zaten.