RDR 2 hesabi guvenilir mi?

svens

Decapat
Daha fazla  
Internette RDR 2, GoW ve Elden Ring'li Steam hesaplari buldum. Hesaplarda oyunlar var ve normalde satilan hesaplar mantigi onlarca kisiye satmislar hesabi. Bu hesaplara girmek ve bu hesaplardaki oyunlari indirmek guvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'de hesap alışverişi yasak. Hem siz parayı verdikten sonra Steam desteğe ticket atıp hesabım çalındı deyip kanıtlarsa para da gider hesapta.

Orijinal oyun neden alınır, yayıncıyı desteklemek için veya bunu umursamıyorsan multiplayer oynamak için. Bu hesaplarda ne yayıncı destekleniyor ne de multiplayer oynayabiliyorsun o zaman bu hesaplara ne gerek var ? Oyunu almayacaksanız kanun dışı denizlerde yelken açmak en mantıklısı.

Internette RDR 2, GoW ve Elden Ring'li Steam hesaplari buldum. Hesaplarda oyunlar var ve normalde satilan hesaplar mantigi onlarca kisiye satmislar hesabi. Bu hesaplara girmek ve bu hesaplardaki oyunlari indirmek guvenilir midir?
Hayır değil birçok kişi ile kullanıyorsunuz hesapları. Bey oyun diye bir instagram hesabı var key olarak veriyor oyunları gerçekten sağlam oyunlarda var bir bakabilirsiniz.

Hocam hesaplari satin almadim. Internette buldum para falan hic odemedim. Ve hesaplar 2022den bwri aktif durumda.
RDR 2'ye girmen için Rockstar hesabıda istiyor.
Sikinti olusturu mu?

Hepsi çalıntı hesaplar ve sahipleri olayı farkeder etmez şifreyi değiştiriyorlar.
Hocam hesap calinti degil bence. Sadece RDR 2 alinmis ve ucretaiz oyunlar.

Orijinal oyun neden alınır, yayıncıyı desteklemek için veya bunu umursamıyorsan multiplayer oynamak için. Bu hesaplarda ne yayıncı destekleniyor ne de multiplayer oynayabiliyorsun o zaman bu hesaplara ne gerek var ? Oyunu almayacaksanız kanun dışı denizlerde yelken açmak en mantıklısı.
Konudan sapmayalim. Hesaplari kullanmanin yasak oldugunu biliyorum. Sadece bu hesaplara girerek veya hesaptaki oyunlari indirirsek herhangi bir sekilde hesaba baska yazilimlarda inme ihtimali var midir?

Hocam hesaplari satin almadim. Internette buldum para falan hic odemedim. Ve hesaplar 2022den bwri aktif durumda.

Sikinti olusturu mu?

Hocam hesap calinti degil bence. Sadece RDR 2 alinmis ve ucretaiz oyunlar.

Konudan sapmayalim. Hesaplari kullanmanin yasak oldugunu biliyorum. Sadece bu hesaplara girerek veya hesaptaki oyunlari indirirsek herhangi bir sekilde hesaba baska yazilimlarda inme ihtimali var midir?
Dediğin gibi herhangi bir sıkıntı olmaz. Yaşayacağın en büyük sıkıntı 2-3 ay sonra hesabı geri almaları olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı