A Alili42 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 268 16 Nisan 2024 #1 RDR 2'yi bugün bitirdim. Fakat Dutch hikayenin sonunda yaşıyordu, onu haritanın neresinde bulabilirim ya da bulabilir miyim?
RDR 2'yi bugün bitirdim. Fakat Dutch hikayenin sonunda yaşıyordu, onu haritanın neresinde bulabilirim ya da bulabilir miyim?
SyrinxGOAT Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 Dutch'ı bulamazsın fakat diğer bazı karakterleri bulabilirsin. Artı 0 Eksi
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 16 Nisan 2024 #3 Bulamazsın. Artı 0 Eksi
5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 18 17 Nisan 2024 #4 Hikayenin sonraki kısmı Rdr 1'de geçiyor orda hikâye esnasında Dutch'ı bulabilirsiniz fakat Rdr 2'de oyun bittikten sonra bu mümkün değil. Artı 0 Eksi
Hikayenin sonraki kısmı Rdr 1'de geçiyor orda hikâye esnasında Dutch'ı bulabilirsiniz fakat Rdr 2'de oyun bittikten sonra bu mümkün değil.
RglarX Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 953 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #5 Alili42 dedi: RDR 2'yi bugün bitirdim. Fakat Dutch hikayenin sonunda yaşıyordu, onu haritanın neresinde bulabilirim ya da bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dutch'ı bulamazsın ama bildiğim kadarıyla pearson (RHODESTE) veya diğer bir kaç karakteri bulabilirsin. (hatırladığım kadarıyla Tillyde oyun bittikten sonra Saint Denisde parkın orada oturuyordu). Artı 0 Eksi
Alili42 dedi: RDR 2'yi bugün bitirdim. Fakat Dutch hikayenin sonunda yaşıyordu, onu haritanın neresinde bulabilirim ya da bulabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Dutch'ı bulamazsın ama bildiğim kadarıyla pearson (RHODESTE) veya diğer bir kaç karakteri bulabilirsin. (hatırladığım kadarıyla Tillyde oyun bittikten sonra Saint Denisde parkın orada oturuyordu).