G geo3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 81 10 Eylül 2022 #1 RDR 2 bugün yaklaşık 450 MB'lık güncelleme yaptım daha sonra oyun hikaye moduna girdiğimde saatlerdir bu ekranda kalıyor. Türkçe yama yüklü oyunda ondan kaynaklı olabilir mi? Dosya Ekleri rdr2.png 3,4 MB · Görüntüleme: 39 Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2022
RDR 2 bugün yaklaşık 450 MB'lık güncelleme yaptım daha sonra oyun hikaye moduna girdiğimde saatlerdir bu ekranda kalıyor. Türkçe yama yüklü oyunda ondan kaynaklı olabilir mi?
DeoNade Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #2 Türkçe yamanın açmama durumu var, hangi Türkçe yamayı kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS G geo3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 81 10 Eylül 2022 #3 DeoNade dedi: Türkçe yamanın açmama durumu var, hangi Türkçe yamayı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha önce türkçe yamayla oynatıyordu tam olarak hatırlamıyorum nerden indirdiğimi. Artı 0 Eksi
DeoNade dedi: Türkçe yamanın açmama durumu var, hangi Türkçe yamayı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Daha önce türkçe yamayla oynatıyordu tam olarak hatırlamıyorum nerden indirdiğimi.