RDR 2 için oyun kolu önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
RDR 2 için DualSense 5 oyun kolu almak istiyorum oyunun hazzını daha iyi alabilmek için sizce değer mi yoksa klavyeden mi devam edeyim? Linkteki Controllerı almayı düşünüyorum, sanırım Bluetooth ile bağlanıyor bir de Bluetooth adaptörü alacağım Controller bilgisayar ile uyumludur değil mi? Şarjı bitince nasıl şarj ediyoruz? Başka önerdiğiniz oyun kolları varsa tavsiye alabilirim. RDR 2 dışında birkaç oyun da oynayabilirim controllerla. Ek olarak da RDR 2'yi de Epic Games'ten oynuyorum. Controller bu klasik PS5 kolu Sony Playstation 5 Dualsense KolFiyatı, Yorumları - Trendyol.

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR 2 için DualSense 5 oyun kolu almak istiyorum oyunun hazzını daha iyi alabilmek için sizce değer mi yoksa klavyeden mi devam edeyim? Linkteki Controllerı almayı düşünüyorum, sanırım Bluetooth ile bağlanıyor bir de Bluetooth adaptörü alacağım Controller bilgisayar ile uyumludur değil mi? Şarjı bitince nasıl şarj ediyoruz? Başka önerdiğiniz oyun kolları varsa tavsiye alabilirim. RDR 2 dışında birkaç oyun da oynayabilirim controllerla. Ek olarak da RDR 2'yi de Epic Games'ten oynuyorum. Controller bu klasik PS5 kolu Sony Playstation 5 Dualsense KolFiyatı, Yorumları - Trendyol.

DualSense alabilirsin RDR gibi oyunlarda oyunun zevkini almak için kolla oynamak lazım bence.

RDR 2 için DualSense 5 oyun kolu almak istiyorum oyunun hazzını daha iyi alabilmek için sizce değer mi yoksa klavyeden mi devam edeyim? Linkteki Controllerı almayı düşünüyorum, sanırım Bluetooth ile bağlanıyor bir de Bluetooth adaptörü alacağım Controller bilgisayar ile uyumludur değil mi? Şarjı bitince nasıl şarj ediyoruz? Başka önerdiğiniz oyun kolları varsa tavsiye alabilirim. RDR 2 dışında birkaç oyun da oynayabilirim controllerla. Ek olarak da RDR 2'yi de Epic Games'ten oynuyorum. Controller bu klasik PS5 kolu Sony Playstation 5 Dualsense KolFiyatı, Yorumları - Trendyol
dualsens tüm özelliklerini pc de yararlanamazsınız bu kadar fiyat vermeyin alternatiflerini alın bence xbox kolu tavsiyemdir.

Ben DualShock 4 oynamıştım PC de RDR2 ama ikonlar Xbox ikonları ona göre düşünürsek 9. nesil Xbox kolu daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı