RDR 2 için Türkçe yama önerisi

werst06

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel Arc A750 - Rysen 5 5600 - Asus Prime B550 M-K - 16GB Ram - MLD M300 500GB - Kıoxıa Excerıa Pro 1TB - Thermalright Assasin King 120 SE - XPG Kyber 750W
Merhaba dostlar, RDR 2 için Türkçe yama istiyorum. Diğer konulara baktım, virüs olabileceğinden diğer konulara pek güvenemedim. Güvenilir, hatasız bir yamayı benimle paylaşır mısınız?

Çalışmıyormuş sanırım hocam artık, yorumlarda öyle söyleyenler var.

Arkadaşın dediği yamayı kurdum, şuanlık çalışıyor. Teşekkürler.

Hocam hafiften hortlatıyorum ama sorun var mı? İndirdim şuanlık bi sorunu yok 10 numara 5 yıldız çalışıyor. Virüsle falan başınız ağrımadı değil mi?
Hocam oyun şuanda bende mevcut değil, araya başka oyunlar girdiğinden silmek zorunda kaldım daha sonra full bitireceğim daha keyifli olur diye düşündüğümden. Ben oynadığım kadarıyla herhangi bir hataya, virüs tespitine veya bilgisayarımda bir değişiklik gözlemlemedim ancak yinede bilmiyorum ne desem yalan olur şuan, bende Allah'a emanet indirip beğenmiştim. :)

Hocam oyun şuanda bende mevcut değil, araya başka oyunlar girdiğinden silmek zorunda kaldım daha sonra full bitireceğim daha keyifli olur diye düşündüğümden. Ben oynadığım kadarıyla herhangi bir hataya, virüs tespitine veya bilgisayarımda bir değişiklik gözlemlemedim ancak yinede bilmiyorum ne desem yalan olur şuan, bende Allah'a emanet indirip beğenmiştim. :)
Kasperskyda falan tertemiz çıktı herhalde bi sorunu yoktur diye umut ediyorum.

Merhaba dostlar, RDR 2 için Türkçe yama istiyorum. Diğer konulara baktım, virüs olabileceğinden diğer konulara pek güvenemedim. Güvenilir, hatasız bir yamayı benimle paylaşır mısınız?
Bizzat kendim kullandığım var ama buraya koyamıyorum virüssüz ve sorunsuz çalışıyor almak istersen dc gelebilirsin. arthur_z1

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı