RDR 2 işlemci kullanımı çok az

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
Arkadaşlar oyunda ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımı görseldeki gibidir. Burada bir anormallik var mı bilmiyorum ama oynarken grafiklerin geç yüklenmesi gibi bir problem var. Örneğin atla hızla dolaşırken önümdeki otlar, ağaçlar, evler vs. çok geç yükleniyor. Oyundan zevk alamıyorum sorun nerede olabilir?

rdr2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'in yetersiz olabilir ya da oyun HDD'ye kuruluysa bu gibi açık dunya oyunlarında kaplamalarda gecikmeli yüklemeler meydana gelebilir.
Ram 16 gb kardeşim oyunda ssd'de kurulu.

Arkadaşlar oyunda ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımı görseldeki gibidir. Burada bir anormallik var mı bilmiyorum ama oynarken grafiklerin geç yüklenmesi gibi bir problem var. Örneğin atla hızla dolaşırken önümdeki otlar, ağaçlar, evler vs. çok geç yükleniyor. Oyundan zevk alamıyorum sorun nerede olabilir?

Eki Görüntüle 1775844

Bütün işlemci çekirdeklerini aktif hale getir MSConfig üzerinden sonra PC'yi yeniden başlat.

Artı -1 Eksi
Dostum bütün sistemini paylaş da bizde fikir üretelim.
Güzel kardeşim imzada hepsi yazıyor zaten ama yazayım madem.
Anakart: MSI B560M-A PRO
Ekran Kartı : INNO3D RTX 3060 Tİ
İşlemci:
Intel Core i5-11400F
Ram : CORSAIR (2x8) 16 GB RAM 3600 MHz CL 17
PSU: Cooler Master 700 W
Monitor: Asus 24.5'' 144Hz

İşte böyle, şimdi sistemin gayet iyi eksik görünmüyor. Bu sorunu sadece bu oyunda yaşıyorsan oyunu silip tekrar yüklemeyi dene. Sürücülerinin Windows'un güncel olduğundan emin ol.
Oyunların hemen hemen hepsinde cpu kullanımı %5 falan oluyor sebebi nedir aceba ?

Bak dostum tek tek farklı yollar denemek yerine söyle yapalım. Ben senin yerinde olsaydım anakart BIOS'unu kontrol eder güncel değilse günceller daha sonra temiz Windows 10 Home formatı atar sürücüleri yükler o şekilde kafada soru işareti kalmadan sorunun yazılımsal olma ihtimalini ortadan kaldırırdim.

Bak dostum tek tek farklı yollar denemek yerine söyle yapalım. Ben senin yerinde olsaydım anakart BIOS'unu kontrol eder güncel değilse günceller daha sonra temiz Windows 10 Home formatı atar sürücüleri yükler o şekilde kafada soru işareti kalmadan sorunun yazılımsal olma ihtimalini ortadan kaldırırdim.
Merak ettiğim konu neden Cpu kullanımı %4 gözüküyor bunu anlamadım bu normal mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı