RDR 2 işlemci kullanımı çok az

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
Arkadaşlar oyunda ekran kartı kullanımı ve işlemci kullanımı görseldeki gibidir. Burada bir anormallik var mı bilmiyorum ama oynarken grafiklerin geç yüklenmesi gibi bir problem var. Örneğin atla hızla dolaşırken önümdeki otlar, ağaçlar, evler vs. çok geç yükleniyor. Oyundan zevk alamıyorum sorun nerede olabilir?

rdr2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Attığın ekran resminden anlasilan işlemci bütün çekirdeklerini kullanmıyor, kullandığı çekirdeklerde yüksek kullanımda ama ortalamaya vurduğumuzda yide 4 de denk geliyor. Burada evet bir anormallik var, işlemcinin yükü çekirdeklere bölmesi ve toplamda ortalaması en az yüzde 30 40'larda çalışması gerekirdi.

Attığın ekran resminden anlasilan işlemci bütün çekirdeklerini kullanmıyor, kullandığı çekirdeklerde yüksek kullanımda ama ortalamaya vurduğumuzda yide 4 de denk geliyor. Burada evet bir anormallik var, işlemcinin yükü çekirdeklere bölmesi ve toplamda ortalaması en az yüzde 30 40'larda çalışması gerekirdi.
Neden böyle bir şey oluyor kafayı yemek üzereyim.

Çok sık denk geldiğimiz bir problem değil, görev yöneticisine girip sanallastirmanin açık olup olmadığını kontrol et. Başta dediğim gibi yaparsan sorunun çözüleceğini düşünüyorum.
Sanallaştırma etkin evet bu bir sorun mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı