RDR 2 kıyafetler yok

N0rvecli

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad
Selam oyunu bitirdim fakat videolarda gördügüm çeşit çeşit kostümler kemerler çantalar hiçbir şey yok bunlar için ek görev mi var? Bendekiler standart mağaza kostümü.

Tek kişilik moddan bahsediyorsan avlanarak kendine yeni kıyafetler, şapkalar vs. üretebiliyorsun oyunda. Bir hayvanı başarılı bir şekilde avlayarak (3 yıldızlı olmalı) Trapper'a satın. Trapper'dan sattığınız hayvan derilerini kullanarak yeni kıyafetler üretebiliyorsunuz.

Hangi kıyafet için hangi hayvanın derisi gerekiyor hepsi yazıyor Trapper'da. Hayvanları 3 yıldızlı şekilde avlamanız gerekiyor tekrar belirteyim, bunun için ilk iş doğru silahı seçmek, bir tavşanı pompalı ile öldüremezsiniz mesela bu onun derisine zarar vereceği için 3 yıldız alma şansınız olmaz.

Tek kişilik moddan bahsediyorsan avlanarak kendine yeni kıyafetler, şapkalar vs. üretebiliyorsun oyunda. Bir hayvanı başarılı bir şekilde avlayarak (3 yıldızlı olmalı) Trapper'a satın. Trapper'dan sattığınız hayvan derilerini kullanarak yeni kıyafetler üretebiliyorsunuz.

Hangi kıyafet için hangi hayvanın derisi gerekiyor hepsi yazıyor Trapper'da. Hayvanları 3 yıldızlı şekilde avlamanız gerekiyor tekrar belirteyim, bunun için ilk iş doğru silahı seçmek, bir tavşanı pompalı ile öldüremezsiniz mesela bu onun derisine zarar vereceği için 3 yıldız alma şansınız olmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaşa denk geldım bunları o şekilde alabilir miyim?

Hikaye modunda mı oynuyorsun? Kozmetikler daha çok çevrimiçi modda.

Story modda oynuyorum.

Bazı kıyafetler için efsane hayvanları avlayıp onları özel bir adama satman lazım. O adama gidince zaten hangi kıyafet için neler istediğini söylüyor (2 geyik boynuzu 1 porsuk postu vs. vs. Şeklinde) sen de onları götürüp o kıyafeti alabiliyorsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaşa denk geldım bunları o şekilde alabilir miyim?

Tüm kıyafetleri hatırlamıyorum ancak muhtemelen evet yapabilirsiniz, Trapper'a giderek craft edebileceğiniz şeylerin listesine göz atabilirsiniz daha iyi fikir verir o liste.

Ne ile avlayacagım hakkında bilgi var mı acaba?

Her silah her hayvan için farklıdır internetten araştırın. Mesela bir elbise beğendin perfect (3 yıldız) deri istiyor onun için ayrı silah ile tavşan avlaman lazım (tavşan 3 yıldız olan çıkması lazım sonra o silahla belli yerine vurup 3 yıldızligini düşürmemeye çalışıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı