Paul Walker
Kilopat
Daha fazla
Zevkli mi ve kolay mı oynayan oldu mu hiç?
Oynanır. Hem klavye hem DS4 ile oynadım, klavyeye göre daha çok zevkli bana göre. Oyun kontrolcüyü tanıdığında oto-aim otomatik olarak açılıyor o yüzden nişan almak fareye göre daha kolay. Klavye&mouse ile at sürme mekanikleri, vuruş hissi vs. tatmin edici değil.
Oyunda ateş etmek çok kolaylaşıyor ama. Serbest nişanda hassasiyet ayarları ile oynarsa biraz, daha iyi olabilir.Oynanır. Hatta oyunun, karakterinin animasonlarının ağırlığı daha hissedilir oluyor kontrolcü ile. Klavye mouse ile standart TPS Shooter'dan farkı kalmıyor o ağırlığın.
Ayrıca kontrolcü ile Rockstar oyunu oynanıyorsa oto aim şarttır. Kapatmak gibi bir hata yapma.
Oyunda ateş etmek çok kolaylaşıyor ama. Serbest nişanda hassasiyet ayarları ile oynarsa biraz, daha iyi olabilir.
Kol ile ben sadece pes veya yarış oyunları oynayabiliyorum. FPS oyunları için hiç alışamadım bir türlü. Millet CS:GO, Valorant falan oynuyordu, klavyedekilerden de bayağı iyiler hatta, oynanılmaz demeyelimde bence klavyede ki zevki vermez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.