RDR 2 kol ile oynanır mı?

Oynanır. Hem klavye hem DS4 ile oynadım, klavyeye göre daha çok zevkli bana göre. Oyun kontrolcüyü tanıdığında oto-aim otomatik olarak açılıyor o yüzden nişan almak mouse'a göre daha kolay. Klavye&mouse ile at sürme mekanikleri, vuruş hissi vs. tatmin edici değil.

Son düzenleme:
Oynanır. Hem klavye hem DS4 ile oynadım, klavyeye göre daha çok zevkli bana göre. Oyun kontrolcüyü tanıdığında oto-aim otomatik olarak açılıyor o yüzden nişan almak fareye göre daha kolay. Klavye&mouse ile at sürme mekanikleri, vuruş hissi vs. tatmin edici değil.

Bende bir süre kol ile denemeyi düşünüyorum.

Oynanır. Hatta oyunun, karakterinin animasonlarının ağırlığı daha hissedilir oluyor kontrolcü ile. Klavye mouse ile standart TPS Shooter'dan farkı kalmıyor o ağırlığın.

Ayrıca kontrolcü ile Rockstar oyunu oynanıyorsa oto aim şarttır. Bir de RDR2 gibi ağır bi' oyun oynanıyorsa ekstra şarttır. Kapatmak gibi bir hata yapma.

Oynanır. Hatta oyunun, karakterinin animasonlarının ağırlığı daha hissedilir oluyor kontrolcü ile. Klavye mouse ile standart TPS Shooter'dan farkı kalmıyor o ağırlığın.

Ayrıca kontrolcü ile Rockstar oyunu oynanıyorsa oto aim şarttır. Kapatmak gibi bir hata yapma.
Oyunda ateş etmek çok kolaylaşıyor ama. Serbest nişanda hassasiyet ayarları ile oynarsa biraz, daha iyi olabilir.

Kol ile ben sadece pes veya yarış oyunları oynayabiliyorum. FPS oyunları için hiç alışamadım bir türlü. Millet CS:GO, Valorant falan oynuyordu, klavyedekilerden de bayağı iyiler hatta, oynanılmaz demeyelimde bence klavyede ki zevki vermez.

Oyunda ateş etmek çok kolaylaşıyor ama. Serbest nişanda hassasiyet ayarları ile oynarsa biraz, daha iyi olabilir.

Hassasiyet ile olacak iş değil. Ne yaparsan yap RDR2 kontrolcü ile ağır bir oyun. 10-20 saat Free Aim'e alışmak için vakit harcamaya değmez. Ayrıca Rockstar oyunlarını kontrolcüde oto Aim'e göre dizayn ediyor, ne olursa olsun Free aim düzgün çalışmıyor.

Kol ile ben sadece pes veya yarış oyunları oynayabiliyorum. FPS oyunları için hiç alışamadım bir türlü. Millet CS:GO, Valorant falan oynuyordu, klavyedekilerden de bayağı iyiler hatta, oynanılmaz demeyelimde bence klavyede ki zevki vermez.

RDR 2 FPS değil ki ama bende oynayamıyorum FPS oyunu kol ile.
Daha önce klavye ile bitirmiştim oyunu, nişan yardımcısını kapatmam herhalde ya.

Deli ediyor bazen kol ile vuramamak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı