EnsSeS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Merhaba. RDR 2 satın aldım. Mağaza sayfasında kütüphanede yazıyor ancak kütüphanede gözükmüyor. Steam desteğe yazdım bekliyorum. Dosya Ekleri IMG-20250205-WA0001.jpg 27,5 KB · Görüntüleme: 54 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Merhaba. RDR 2 satın aldım. Mağaza sayfasında kütüphanede yazıyor ancak kütüphanede gözükmüyor. Steam desteğe yazdım bekliyorum.
KS KS EnsSeS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #11 SemihDnz dedi: Bilgisayardan bakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefonda nasıl gizliden çıkarabiliyorum? SemihDnz dedi: Düzelttim zaten yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Oyunu satın alırken hesabım için: Gizli seçeneği seçilmiş olabilir. Hızlı hızlı geçmiştim o işlemleri. Telefondan gizliliği kapatma var mı? Son düzenleme: 5 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
SemihDnz dedi: Bilgisayardan bakmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Telefonda nasıl gizliden çıkarabiliyorum? SemihDnz dedi: Düzelttim zaten yanlış anlamışım. Genişletmek için tıkla... Oyunu satın alırken hesabım için: Gizli seçeneği seçilmiş olabilir. Hızlı hızlı geçmiştim o işlemleri. Telefondan gizliliği kapatma var mı?
SemihDnz Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 796 Çözümler 4 5 Şubat 2025 #12 Telefondan nasıl yapılacağını bilmiyorum. Telefondan profile tıklayıp hesap detaylarına giriyorsun. Sonra mağaza tercihleri sekmesinde gizlenmiş oyunlar gözüküyor. Artı 0 Eksi
Telefondan nasıl yapılacağını bilmiyorum. Telefondan profile tıklayıp hesap detaylarına giriyorsun. Sonra mağaza tercihleri sekmesinde gizlenmiş oyunlar gözüküyor.