RDR 2 mi, AC: Odyssey mi?

Ninj4hakan

Hectopat
Daha fazla  
RDR2 veya AC Odyssey Deluxe.
Çok kararsız kaldım, aslında durum tam olarak görsellerdeki gibi üzerine birkaç TL daha ekleyeceğim ve oyunu alacağım Half-Life zaten cepte lakin bir de araya BF v gibi bir oyun giriyor bunu da gözden çıkarmak istemiyorum tavsiyeleriniz?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    82,4 KB · Görüntüleme: 107
  • 2.png
    2.png
    6 KB · Görüntüleme: 110
Son düzenleme:
Bütün Ubisoft oyunlarını topla RDR2 etmez. Rezil mekaniklere sahip GTA 4 >bütün Ubisoft oyunları.

Hocam öğrenciyim okulum başka şehirde 2 hafta veya 3 hafta sonunda genellikle eve dönmüş oluyorum ve bu sıra zarfında geriye kalan işlerden vakit ayırabilirsem oyun oynuyorum yani bunu da göz önüne alarak soruyorum soruyu.

Hocam öğrenciyim okulum başka şehirde 2 hafta veya 3 hafta sonunda genellikle eve dönmüş oluyorum ve bu sıra zarfında geriye kalan işlerden vakit ayırabilirsem oyun oynuyorum yani bunu da göz önüne alarak soruyorum soruyu.

RDR'nin ilk 5-10 saati biraz oyuna adapte olabilmemiz için yavaş geçiyor, fakat zamanın bu kadar kısıtlıysa bence Odyssey'den de zevk almazsın bence. Benim önerim tekrar RDR2.

RDR2 veya AC Odyssey Deluxe.
Çok kararsız kaldım, aslında durum tam olarak görsellerdeki gibi üzerine birkaç TL daha ekleyeceğim ve oyunu alacağım Half-Life zaten cepte lakin bir de araya BF v gibi bir oyun giriyor bunu da gözden çıkarmak istemiyorum tavsiyeleriniz?
Rdr2 dönerse ac çubuk kraker sodadır.
Rdr2 alın.

Daha önce bir AC serisi oynadıysan bence RDR2 al derim. Sebebi de AC serilerinde mantık genel itibariyle aynı. Sadece geçtiği zaman farklı oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı