RDR 2 Mod kurunca oyundan atıyor

brtcrdk

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bugün RDR 2'ye mod kurdum moduda RDR 2'nin dosyasına attım. Script hook zaten indirdiğimden beri varmış o yüzden indirmedim script hook. Mod nexus Mod'daki lasso hang man Edition diye bir şey. Hatta hatayı da göstereyim modun linkini de: TieYourLasso - Hangman Edition

Ekran görüntüsü 2024-10-12 223431.png

Oyunun sürümü 1491.50 bir de o otomatik orada olan script hook 2021 versiyonmuş. Yenisiylemi değiştireyiim?

Son düzenleme:
Merhaba bugün RDR 2'ye mod kurdum moduda RDR 2'nin dosyasına attım. Script hook zaten indirdiğimden beri varmış o yüzden indirmedim script hook. Mod nexus Mod'daki lasso hang man Edition diye bir şey. Hatta hatayı da göstereyim modun linkini de: TieYourLasso - Hangman Edition

Eki Görüntüle 2328141

Oyunun sürümü 1491.50 bir de o otomatik orada olan script hook 2021 versiyonmuş. Yenisiylemi değiştireyiim?
Script Hook'un yenisini kurun deneyin. Hata Script Hook hatası zaten. .dll dosyasını değiştirseniz yeter zaten.

Tamam deneyeceğim. Çalışırsa söylerim.

Script Hook'un yenisini kurun deneyin. Hata script hook hatası zaten.

Script Hook'un yenisini kurun deneyin. Hata script hook hatası zaten. .dll dosyasını değiştirseniz yeter zaten.

Yok hocam olmadı. Hem yeni script hooku koydum hem de modu. Bu sefer de açıldı ama siyah ekran verdi tepki vermedi.

Son düzenleme:
Tamam deneyeceğim. Çalışırsa söylerim.

Yok hocam olmadı. Hem yeni script hooku koydum hem de modu. Bu sefer de açıldı ama siyah ekran verdi tepki vermedi.
kurduğunuz mod lml istiyor mu? requirements kısmından kontrol edin.

Dosyaları doğru şekilde attığınıza emin misiniz? Diğer modlar (varsa) sağlıklı çalışıyor mu?

Bu arada eski script hooku geri koydum ve modu oyunun dosyasından aldım. Oyun tekrar çalıştı. Evet eminim size göstereyim isterseniz. Yuvarlak içine aldıklarım attığım dosyalar ve o okta dosya dizinine attığım Script Hook ve mod.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-13 000548.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-13 000548.png
    205,6 KB · Görüntüleme: 46
Hayır. Sadece o attığım modları geri masaüstüne geri koydum. Ve böyle çalıştı. Şuan oyunda mod yok. Sizi yorduysam kusura bakmayın. Neyse devam edelim. Başka bir çözüm varmı sizce?
Script Hook'un son versiyonunu indirdiyseniz sorunun çözülmesi gerek normalde. Attığınız linkten modu görüntüleyemiyorum, oturum istiyor. Mod sayfasına girip requirements kısmını atar mısınız? LML ile çalışıyor olabilir belki mod.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı