veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #1 RAM 16 GB Ekran kartı RTX 3060 İşlemci AMD R7 5800H Oyun orijinal. Birkaç mod yükledim story modunu açamıyorum. Açılırken de 4 kez bip sesi geliyor. Steam'den dosyaları doğruladım çözmedi. Forumda önceden açmış biri profiles silip düzelmiş ancak bende çalışmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Oyun orijinal. Birkaç mod yükledim story modunu açamıyorum. Açılırken de 4 kez bip sesi geliyor. Steam'den dosyaları doğruladım çözmedi. Forumda önceden açmış biri profiles silip düzelmiş ancak bende çalışmadı.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Temmuz 2022 #2 Hangi modları yükledin? Mod sürümü ile oyun sürümü uyuşmuyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS veecux Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 325 Çözümler 2 4 Temmuz 2022 #3 Yamete Kudasai dedi: Hangi modları yükledin? Mod sürümü ile oyun sürümü uyuşmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... 7-8 tane yükledim hepsini kaldırmak istiyorum yeter ki açılsın. Yamete Kudasai dedi: Hangi modları yükledin? Mod sürümü ile oyun sürümü uyuşmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musun lütfen? Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Hangi modları yükledin? Mod sürümü ile oyun sürümü uyuşmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... 7-8 tane yükledim hepsini kaldırmak istiyorum yeter ki açılsın. Yamete Kudasai dedi: Hangi modları yükledin? Mod sürümü ile oyun sürümü uyuşmuyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olur musun lütfen?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.951 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Temmuz 2022 #4 Modları nereden indirdin, kurmak için yardımcı program kullandın mı? Bunları bilmeden yardım edemem maalesef. Artı 0 Eksi
Modları nereden indirdin, kurmak için yardımcı program kullandın mı? Bunları bilmeden yardım edemem maalesef.