Sürprizbozan RDR 2 nasıl bitmeliydi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sherlocks

Centipat
Daha fazla  
RDR2 bitti ama hep Arthur'un mezarını gorecegımızı işte onur sevıyesıne gore bir şeyler olacagını falan sanıyordum ama Arthur gitti, John'a geçtik oyun bitene kadar öldüğünü bırden cıkıp gelecegını falan sandım ama coktan ölmus o zaman mezar olayı vesaıre neydı. Oyun sonunda da Micah'ı vurduk dutch gıttı cıftlıkte karısıyla konuıstuk oyun bıttı böyle mı olması lazımdı farklı sonlar mı var? Ve bu noktadan sonra Arthur'la oynayamaz mıyız? Oyunun yüzde 80nini Arthurla oynadık John bana ana karakter gibi gelmiyor, cozuma kavusturacak var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
RDR2 bence en iyi şekilde bitti. Arthur'u öldürmek yerine yaşatmak bu kadar çok duygusal şok yaşatmazdı. Arthur oyun boyunca kişiliğini hastalığı yüzünden değiştirmesi bile insanı düşündürüyor.

Anladım sağ ol onurun onemlı oldugunu duyup onur kasmıstım ıyı kı yapmısım Micah vursa uzulurdum. Pekı onur kotu olunca mezardakı siyah kurt olayı ne.

Onurlu olunca geyik onursuz olunca siyah kurt çıkıyor. Geyik iyi kurt kötü bir canlı gibi vurgu yapılmış. Çok saçma geldi bana finali. Duygusal evet, ama daha iyi bir final olmalıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı