FinisElectus
Kilopat
İndirimin son gününe girdik ve almak istediğim oyunları aldım. Ancak kartımda 112TL'lik bakiyem kaldı. Almak istediğim son oyun ise RDR2 kaldı ve alamadım. Ucuza bulabileceğim bir yol var mıdır?
Bu sitede bazen Steam oyunlarını %25 indirimle satanlar oluyor. Onlardan alabilirsin. Hatta konu aç varsa arkadaş yazacaktır.
Açarsanız etiketli olarak açılıcak moderatörler tarafından daha iyi olur anlaşılır.Ek olarak yeni bir konu açmama gerek var mı yoksa bu konu yeterli olur mu? Sayılı saatler kaldı birkaç TL yüzünden alamamaktan korkuyorum.
İndirimin son gününe girdik ve almak istediğim oyunları aldım. Ancak kartımda 112TL'lik bakiyem kaldı. Almak istediğim son oyun ise RDR2 kaldı ve alamadım. Ucuza bulabileceğim bir yol var mıdır?
120TL karşılığında Steam'den hediye yoluyola size gönderebilirim. 150TL'lik olan sürümü.
Eki Görüntüle 1443887
Hangi yolla ödeme alıyorsunuz? Papara, IBAN fark eder mi? Şu an parayı ayarlamaya çalışıyorum birkaç dakika bekleyebilir misiniz?
Alışverişi sorunsuz gerçekleştirdik. Hızlı ve güvenilir olduğunuz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.