RDR 2 neden hiç sevilmiyor?

Çünkü çok fazla reklamı yapılmadı ve oyuncuları gereksiz fazla heyecanlandırmadılar ve oyun genel olarak ağır ilerlediği için daha üst seviyelere çıkamadığını düşünüyorum.
İşte üvey evlat gibi demiştim yukarda neden böyle olduğunu merak ediyorum ben de. Oyun E3'de duyuruldu sonra birkaç "leak" ile PC'ye çıkacak dendi ve çıktı. Belli başlı "update"ler dışında oyunun yüzüne bakılmıyor, "online" kısmı da GTAO kadar değer görmüyor.
 
Oyunu ara ara oynuyorum, yarım saat oynadıktan sonra sıkılıp kapatıyorum, sanırım oyunun ağırlığıyla alakalı. Witcher3'ü 2 kez bitirdiğim halde 3.ye başlamayı düşünüyorum fakat RDR2 beni fazla bağlayamadı kendine.
 
GTA serisine göre evet üvey evlat gibi davranıldı ama adamların asıl kazanç kaynağı GTA olunca pek ilgi göstermiyorlar diğer oyunlarına.
 
Aslında zaman dışında her şeyi ile aynı olan 2 oyun serisinin neden bulunduğunu da hala çözemedim. Bana kalırsa bu iki seriden biri ölüp yerini diğerine bırakacak ya da GTA tamamen gelecek temalı bir seriye dönecek.
 
Büyük bir kitle bilim-kurgu, robotlara uçan kaçan yaratıklara ıvıra zıvıra bayıldığı için gerçek dünya ilgisini çekmiyor demek ki, oyunun hakkının yendiği bir gerçek, ki gelmiş geçmiş en iyi oyundur kendileri.
 

Geri
Yukarı