RDR 2 nereden alınmalı?

Epic'den alıp Steam kütüphanesine ekleyebiliyorsun

140a Epic'ten al 60a daha sonra istediğin başka bir oyun alırsın. Steam'de gözüksün diye almaya gerek yok.

Steamden alırsan arkadaşlarına "hava atmak" için 60tl daha verirsin

Epicten alırsan oyunu dibine kadar oynayıp zevk alırsın, hem de 60tl daha ucuza.

Gösteriş jenerasyonu yahu 5 kuruş fazla olsun kırmızısı olsunculuk

Epic'ten almak daha mantıklı. Steam'den alacağım diye 60 lira fazla vermek çok saçma.

Kararsızım Epic sürekli ücretle aldığım oyunları bedava verdiği için pek sıcak bakmıyorum oraya ve indirme konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş baştan başlama gibi daha profil sistemi bile yok Epic'te çevremde de oyunu alanlar Steam'i tercih etmiş o yüzden kararsız kaldım.

Kanka steam' dan al epic' den aldığında profilden gözükmüyor. Hem epic' de başarımlar yok(sanki çok önemli).

Epic'den asla oyun almam. Bana da korsan oynuyormuşum gibi geliyor. Size önerim Steam'den almanız. Sonradan pişman olursunuz, oynama hevesiniz kaçar.

Ben Epic'de daha ucuz diye Mafia 2: DE almıştım, hiç bir problem yaşamadım. Oldukça iyi hizmet sunuyor, sattığı oyunda sorun yaşanmıyor. İndirmesi Steam kadar hızlı değil ama çok da kötü değil. Ben şahsen neresi ucuzsa orayı tercih ederim. 60 liraya indirimde Forza alınır, az para değil.

Nerde ucuzsa ordan al hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…