RDR 2 nereden alınmalı?

Epic'te kuponla 140 TL'ye geliyor fakat Epic'ten oynayınca nedense korsan oynamış gibi hissediyorum. GTA 5 ve Rocket League verildiğinden beridir Epic'i sevmiyorum. Aranızda RDR 2 sahibi olanlar oyunu nereden edindikleri ve nereden almamın daha mantıklı olduğunu cevaplarsa sevinirim.

Epic'den alıp Steam kütüphanesine ekleyebiliyorsun

140a Epic'ten al 60a daha sonra istediğin başka bir oyun alırsın. Steam'de gözüksün diye almaya gerek yok.

Steamden alırsan arkadaşlarına "hava atmak" için 60tl daha verirsin

Epicten alırsan oyunu dibine kadar oynayıp zevk alırsın, hem de 60tl daha ucuza.

Gösteriş jenerasyonu yahu 5 kuruş fazla olsun kırmızısı olsunculuk :)

Epic'ten almak daha mantıklı. Steam'den alacağım diye 60 lira fazla vermek çok saçma.

Kararsızım Epic sürekli ücretle aldığım oyunları bedava verdiği için pek sıcak bakmıyorum oraya ve indirme konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş baştan başlama gibi daha profil sistemi bile yok Epic'te çevremde de oyunu alanlar Steam'i tercih etmiş o yüzden kararsız kaldım.

Kararsızım Epic sürekli ücretle aldığım oyunları bedava verdiği için pek sıcak bakmıyorum oraya ve indirme konusunda sıkıntı yaşayanlar olmuş baştan başlama gibi daha profil sistemi bile yok Epic'te çevremde de oyunu alanlar Steam'i tercih etmiş o yüzden kararsız kaldım.
Ben Epic'de daha ucuz diye Mafia 2: DE almıştım, hiç bir problem yaşamadım. Oldukça iyi hizmet sunuyor, sattığı oyunda sorun yaşanmıyor. İndirmesi Steam kadar hızlı değil ama çok da kötü değil. Ben şahsen neresi ucuzsa orayı tercih ederim. 60 liraya indirimde Forza alınır, az para değil.

Epic'te kuponla 140 TL'ye geliyor fakat Epic'ten oynayınca nedense korsan oynamış gibi hissediyorum. GTA 5 ve Rocket League verildiğinden beridir Epic'i sevmiyorum. Aranızda RDR 2 sahibi olanlar oyunu nereden edindikleri ve nereden almamın daha mantıklı olduğunu cevaplarsa sevinirim.
Nerde ucuzsa ordan al hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı