RDR 2 Online başlanmalı mı?

selorr

Centipat
Daha fazla  
Videolarını görünce çok hevesim geldi oyunun açık dünyası vs. çok iyi zaten hele GTA Online gibi ise daha iyi ama bir sorum var. Gerçekten sarıyor mu? Ve arkadaşımla GTA Online'da çok eğleniyorduk ama RDR Online girmek istemiyor nasıl ikna ederim?

Videolarını görünce çok hevesim geldi oyunun açık dünyası vs. çok iyi zaten hele GTA Online gibi ise daha iyi ama bir sorum var. Gerçekten sarıyor mu? Ve arkadaşımla GTA Online'da çok eğleniyorduk ama RDR Online girmek istemiyor nasıl ikna ederim?

RDR2'yi 2 kere bitirdim ve Online'ı yaklaşık 2 saat oynadım hilesinden tut her elemana kadar var GTA kadar sarmaz fakat biraz deneyin.

GTA Online'dan daha beter bir şey haberin olsun, RDR Mod Menu denen bir şey var çok kolay erişiliyor ve rockstarda uğraşmıyor hile korumasıyla yani önermiyorum

Oyun güncelleme almıyor ve hileciler çok daha fazla. Son zamanlarda camp kurarken crash yiyordum modcular yüzünden. Kasım 2021'de oynamaya başladım ve 600 saat oynadım ve son 2 yıldır oynamıyorum.

Custom server ayarlarsanız da bu sefer offline gibi oluyor oyun. Çünkü hilenin az olduğu zamanlarda çatışmalar keyifli oluyordu. PvP modları da keyifliydi. Eskiden hile olarak sadece ayı postu ya da farklı malzemeler almaya çalıştığında banlanmaya neden oluyordu. Bulaşmadan uzaklaşırsan sorun yoktu. Şimdi sizi uzaktan havaya uçurabiliyorlar. Sürekli sizi takip edip oyun oynatmıyorlar GTA'daki gibi.

Modlar yardımcılığı ile kendi serverınızı kurup oynayabilirsiniz, public sunucularda oynanmıyor ki, bende hile açıp bastım leveli, bir şey olmadı. Gerçekten kasılmak, eğlenmek, huzurlu oynayış istiyorsanız kendi serverınızı kurup öyle oynayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı