RDR 2 Online oynanır mı?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
Biraz bakındım da haritada bir sürü görev benzeri şeyler var pek kavrayamadım, RDR 2'nin Online zayıf deniliyordu vakit ayırmaya değer mi?

Giriyorsun ölüyorsun tekrar doğuyorsun tekrar ölüyorsun.
tam olarak öyle oluyor şu an :D

200 saat keyifle oynadım. GTA Online kadar olmasa da yeteri kadar yapılacak şey var.
anlamadığım, hikaye gibi görevler var bir yandan onları yaparken bir yandan diğer oyuncularla mı karşılaşılıyor? şu ana kadar çok az kişi gördüm

Yapacak tonla şey var diyemem ama açık dünyası çok güzel, kendini o dünyada kaybettiğin zaman zevk alıyorsun. Ben mesela asla harita kullanmazdım. Sırf yolları ezberlemek için ki en son tüm haritayı ezbere biliyordum. Asla harita kullanmadan her yere gidebiliyordum. Sonra Kuzey'deki o gölün kıyısındaki evi kendi evim gibi kullanmaya başlamıştım. Avlanıp gelip orada ısınıyordum. Bu benim kendi kurgu dünyamla alakalıydı. Tabii bunların dışında meslekler vs. var istersen bu mesleklerde de gelişebiliyorsun. Bence Naturalist ol ve o görevleri yerine getir. Cipsi Kop cinsi ata sahip ol ben çok seviyordum onu böyle paçaları tüylü tüylü şebek bir şeydi. Tabii biraz korkak orası ayrı. Yani kısacası RDR Online bence söylendiği gibi sıkıcı, boş değil bu seninle ilgili bir durum. Kendi maceranı kendin yarat.

Korona dönemi kapanma süreçlerinde Online sevmeyen bir oyuncu olarak 50 seviye olana kadar oynamıştım. Bu kaç saat oynanış yapıyor bilmiyorum.

Hatırladığım kadarıyla bir 4 saat kadar singleplayer kafasında hikayesi olan görevler ile başlıyorduk. Daha sonra meslekler ile klasik para kazanma işlerine girişiyorduk. Lakin GTA Online kadar kendini içine çektiren bir yapısı yok. Bunun sebebi de geçtiği dönem. GTA Online'a sonradan başlayan biri olarak yapacak bir sürü şey buluyorum. En basitinden araçların çokluğu bile sahip olma hissi veriyor.

Yapacak tonla şey var diyemem ama açık dünyası çok güzel, kendini o dünyada kaybettiğin zaman zevk alıyorsun. Ben mesela asla harita kullanmazdım. Sırf yolları ezberlemek için ki en son tüm haritayı ezbere biliyordum. Asla harita kullanmadan her yere gidebiliyordum. Sonra Kuzey'deki o gölün kıyısındaki evi kendi evim gibi kullanmaya başlamıştım. Avlanıp gelip orada ısınıyordum. Bu benim kendi kurgu dünyamla alakalıydı. Tabii bunların dışında meslekler vs. var istersen bu mesleklerde de gelişebiliyorsun. Bence Naturalist ol ve o görevleri yerine getir. Cipsi Kop cinsi ata sahip ol ben çok seviyordum onu böyle paçaları tüylü tüylü şebek bir şeydi. Tabii biraz korkak orası ayrı. Yani kısacası RDR Online bence söylendiği gibi sıkıcı, boş değil bu seninle ilgili bir durum. Kendi maceranı kendin yarat.
diğer oyuncularla etkileşime girmek istiyorum bu çok mümkün mü oyunda? bireyseli hikayede de yapabilirdim diye düşünüyorm

Mümkün tabii ki. Mikrofonun varsa N tuşu ile konuşabilirsin de. Beraber görev yapabilirsin de. Kırlarda at sürebilirsin de.
Ben online diyince daha çok çeteleşme çete savaşları bölge savaşları (5 dakikalık etkinlik olan değil) bölgeyi yönetme gibi işler düşünmüştüm sanırım abd tarihindeki gibi yerleşim sürecini oynatmak istiyor oyun

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı