RDR 2 Online ekran kartını görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Morly

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Bugün Red Dead Online aldım ve oyuna girmek istedim. Fakat bir sorunla karşılaştım. Oyuna girdiğimde ana ekran kartımı (1050 Ti) görmek yerine Intel HD Graphics'i görüyor. Ne kadar araştırdıysam da gene de sorunu bulamadım. Defalarca ekran kartımı güncellesem de nafile bu sorunun çözümünü bilen var mı acaba?
1607248069596.png

NVIDIA Denetim Masası üzerinden, RDR Online'ye girmeden önce 'Tercih edilen grafik işlemci' kısmını 'Yüksek performanslı NVIDIA işlemci' olarak ayarlayarak oyunu NVIDIA ile çalıştırabilirsiniz. Oyundan çıktıktan sonra, ayarı yeniden 'otomatik seç' yapmalısınız. Aksi takdirde tarayıcı gibi uygulamalarda NVIDIA ile açılmaya başlar.

resim_2020-12-06_125709.png

Başlat arama kısmına Grafik Ayarları yazıp girin. Masaüstü uygulamasını seçip gözattan rdr2 yi seçip yüksek performansı seçin. Tiki de açmayı unutmayın.

Tamam deyince normal bir şekilde oyuna giriyor mu? Giriyorsa, oyunda harici ekran kartını kullanıyor mu?
Tamam deyince normal bir şekilde oyuna giriyor mu? Giriyorsa, oyunda harici ekran kartını kullanıyor mu?

Oyuna giriyor fakat harici ekran kartını kullanmıyor
NVIDIA Denetim Masası üzerinden, RDR Online'ye girmeden önce 'Tercih edilen grafik işlemci' kısmını 'Yüksek performanslı NVIDIA işlemci' olarak ayarlayarak oyunu NVIDIA ile çalıştırabilirsiniz. Oyundan çıktıktan sonra, ayarı yeniden 'otomatik seç' yapmalısınız. Aksi takdirde tarayıcı gibi uygulamalarda NVIDIA ile açılmaya başlar.

Eki Görüntüle 767011
Bu ayar denedim ama genede olmadı

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı